Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Micov

Tvrdi da je to problem svih Balkanaca, da je zato i kod Hrvata i Srba isti vrag

Vladimir Micov
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
04.07.2020.
u 15:07

- Činjenica je da je Srbija imala fenomenalnu momčad na Svjetskome prvenstvu, ali opet, i pored dobrih individualnih sezona, kada dođeš u reprezentaciju trebalo bi progutati ego - ističe

Vladimir Micov, iskusni košarkaš milanske Olimpije, gostovao je u podcastu Dvokorak.

Komentirao je, između ostaloga, prošlogodišnje peto mjesto Srbije na Svjetskom prvenstvu, pa se kroz tu temu dotaknuo i niza neuspjeha hrvatske košarkaške reprezentacije. 

- Činjenica je da je Srbija imala fenomenalnu momčad na Svjetskome prvenstvu, ali opet, i pored dobrih individualnih sezona, kada dođeš u reprezentaciju trebalo bi progutati ego, shvatiti da možda nisi prva, već druga opcija. To je veliki problem kod svih Balkanaca - započeo je Micov:

- Neophodno je staviti ego sa strane. A kod Srba i Hrvata je isti vrag. Zato i nema rezultata, i tu mislim na Hrvatsku prije svega - kazao je nekadašnji srpski reprezentativac, koji državni dres nije odjenuo još od 2014. godine, od kada se sukobio s donedavnim izbornikom Aleksandrom Đorđevićem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije