Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u vidovcima

Tužna vijest: Nogometaš Požege poginuo pred očima supruge u prometnoj nesreći

Policijski očevid, ilustracija
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
14.09.2019.
u 12:29

Zeba je na mjestu smrtno stradao, a tragedija se odvila ispred očiju njegove supruge koja se nalazila na biciklu odmah iza njega

Tužne vijesti stižu iz mjesta Vidovci. U prometnoj nesreći je u petak smrtno stradao Ivica Zeba, 27-godišnji nogometaš NK Požege i djelatnik Hrvatske vojske. 

Do nesreće je došlo oko 21:15 u Ulici Stjepana Radića, a informacije u ovom trenutku kazuju da je 19-godišnji vozač nepropisno pretjecao osobni auto kojim je upravljao 18-godišnjak.

Tada je prednjim dijelom vozila udario 27-godišnjeg biciklista koji je bez reflektirajućeg prsluka upravljao biciklom iz suprotnog smjera - prenosi portal 24sata.

Zeba je na mjestu smrtno stradao, a tragedija se odvila ispred očiju njegove supruge koja se nalazila na biciklu odmah iza njega i koje je, srećom, izbjegla udar.

Zeba je rođen 2. ožujka 1992. godine u ratnom vihoru koji je zadesilo Bosansku Posavinu u to vrijeme. S obitelji se nastanio u Gradcu gdje je proveo čitav život i učinio svoje prve nogometne korake.

Nogometnu školu prošao je u pleterničkoj Slaviji, a onda se kao senior vratio u matični klub s kojim je ispisao najljepše stranice njegove povijesti.

Nakon Slavena karijeru je nastavio u BSK-u iz Buka, a ovog ljeta se nošen ambicijom igranja u višem rangu odlučio za NK Požega u kojem je protekle nedjelje u Slavonskog Brodu odigrao svojih posljednjih 60 minuta, prenosi Sportalo.

Zeba je bio djelatnik Hrvatske vojske, odnedavno s činom skupnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije