Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nije išlo

Tužna priča iz susjedstva: Čovjek kojem ste se divili živi jako teške trenutke

Primož Peterka
Foto: Screenshot
07.02.2020.
u 19:43

Renata Bohinc sa sobom je odvela i njihovo troje djece

Primož Peterka, nekadašnji sjajni slovenski skakač koji je osvojio dvostruki naslov najboljeg u Svjetskom kupu i brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju, proživljava možda najteže trenutke u životu. 

Lani ga je napustila supruga Renata Bohinc, i to nakon pune 23 godine veze. Bohinc je sa sobom povela i troje njihove djece, a u razgovoru za reviju Ona Plus je otkrila da je dugo vjerovala kako će ljubav biti dovoljna da bi taj odnos opstao.

- Službeno smo se razveli prije šest mjeseci, a sad je prošla već godina dana otkako živim samo s djecom. Znate, kada ste toliko dugo s nekim, i to završi, umre dio vas. Doista sam vjerovala kako će ljubav biti dovoljna, ali su stigli problemi s kojima se nisam znala nositi - kazala je Bohinc, te naglasila da ne krivi Peterku za raspad odnosa:

- Znate, problem je u tome što bi se netko trebao bolje pobrinuti za vrhunske sportaše jednom kada završe karijeru jer većina njih ne znaju živjeti sami sa sobom. Znaju za hotele, treninge, natjecanja. Sve je uređeno, čisto. Strano im je ono što ih čeka, djeca, supruga, kuća....

- Ipak, jedne noći sam napokon prelomila da tome treba stati na kraju jer nije sve to postalo štetno isključivo za mene, već i za djecu - kazala je Bohinc, koja je prvo dijete dobila kada je imala samo 20 godina.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Idler 3
Idler 3
20:36 07.02.2020.

Nis baš razmel članak, kaj se mu dogodilo osim kaj je ostal brez žene pred leto dan ?!

ST
Starotopoljanin
10:59 08.02.2020.

o cemu je svrha ovog clanka,ona otisla sa troje djece,on ne leti vise,a koji razlog sto je otisla,i sto je snjim,zbog cega ga je napustila.nemamo odgovora u clanku.nista na niste objasnili.

IV
Ivy69
08:18 08.02.2020.

Njegova slava i novac su joj padali,a sad tko ga šiša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije