Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPARICA ZA USKRS
Povratak na članak

Tužna hrvatska realnost: Tri mjeseca nismo dobili plaću

– I s ovim mjerama štednje može se preživjeti šest mjeseci, ali što će biti dalje? – s pravom se ovih dana pita predsjednik Rijeke Damir Mišković

Komentari 5

DU
Deleted user
17:33 11.04.2020.

I opet brišete komentar: evo vam ga opet.."I da ne dobijete plaću cijelu godinu vi nećete biti u opasnosti od gladi,imate dovoljno zaliha ako ih niste potrošili na sponzoruše" i Koje je to pravilo komentiranja prekršeno???. Sankcionirat će se: GovorGovor mržnje na nacionalnoj, religijskoj, seksualnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi Prijetnje upućene ostalim korisnicima, administratorima, novinarima i subjektima članaka Vrijeđanje ostalih korisnika i upotreba psovki Objavljivanje osobnih podataka Chat, komentiranje van okvira teme članka, pisanje velikim slovima, postavljanje linkova. Pisanje drugim pismom osim latiničnog pisma Prozivanje administratora ili polemiziranje s administratorom na bilo koji način Objavljivanje lažnih informacija Višestruki korisnički računi .i gdje je tu ustavna sloboda govora??? Zar boli istina.???

VL
KR
kronika20
09:53 11.04.2020.

Ovo je prilika da nam bolestan profesionalni šport postavima na zdrave noge, omasovimo amaterski šport, održemoi noge mafiji u športu

VL
LE
lector2corrector
09:52 11.04.2020.

da, tužna realnost. dokle god drzava ne bude stitila covjeka, a ne kriminalce, bit ce tako. Pomislih na tren da priča govori o tajkunu s oko mil kn poreznog duga, koji mjesecima nije placao doprinose, plaće radnicima, režije, čak ni kruh pekarama. Nakon prigovora Inspektoratu rada, ništa se ne mijenja niti poduzima... Nažalost, takvih priča ima na svakom koraku u HR.

VL
TR
tratincica68
15:43 11.04.2020.

Odmah depestu poslat u beograd di mi je placa.tj zagreb znate ono disu pare zavrsile.sto se prominilo.odgovor molim.

VL
Avatar NancyUY84
NancyUY84
09:10 11.04.2020.

Helen, 24. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.