Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEREALNE ŽELJE Torinski klub već je poslao pregovarački tim u London

Tuttosport: Juventus bi Modrića na posudbu

lukaa-txt.jpg
import
30.10.2008.
u 11:16

Čelnici Juventusa opet su počeli pokazivati interes za Luku Modrića, ako je taj interes uopće i nestao. Spominjali su se iznosi od 30 milijuna eura, ali ako je vjerovati Tuttosportu, pojavila se nova opcija - posudba pa tek onda mogući trajni transfer.

Isti izvor navodi i kako je torinski klub već poslao svoj pregovarački tim u London, a nova nada probuđena je nakon odlaska Juandea Ramosa i angažmana Harryja Redknappa. Pomislili su valjda kako će Modrić zbog loših igara pod Španjolčevom palicom preseliti na klupu što bi im olakšalo posao, ali Luka se dolaskom bivšeg trenera Portsmoutha preporodio i igra najbolje od svog dolaska u Englesku.

Juventus će teško uspjeti u svom naumu jer je teško za povjerovati da će Tottenham dopustiti da im igrač koji je skupo plaćen i koji je napokon počeo pokazivati ono zbog čega je doveden bude posuđen u drugi klub.

Ipak, interes "stare dame" stalno je prisutan i pametno ispipavaju teren prije nego što naprave najveći korak. Talijanski mediji su uvjereni kako će Luka već na zimu preseliti u Torino, ali na White Hart Laneu sada kolaju neke druge struje. Ako mu se svidjelo ono što je Luka pokazao na novoj, puno ofanzivnijoj poziciji, a nema razloga da ne bude tako, Harry "Houdini" Redknapp će se lijepo zahvaliti ljudima iz Torina i preporučiti im nekoga drugog.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije