Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Srbi zgroženi: Barcelonin igrač odao počast Aliji Izetbegoviću

Arda Turan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.10.2016.
u 18:21

Nećemo gajiti mržnju, ali nećemo nikada zaboraviti šta su radili – napisao je Arda Turan

Igrač Barcelone Arda Turan na svom se Instagramu sjetio nekadašnjeg predsjednika BiH Alije Izetbegovića, koji je preminuo prije 13 godina.

– Nećemo gajiti mržnju, ali nećemo nikada zaboraviti šta su radili. I kada se sve završi, nećemo se sjećati riječi neprijatelja, nego šutnje prijatelja. Mi umiremo, ali ni oni ne pobjeđuju. Bog te blagoslovio, uz dužno poštovanje – napisao je Arda Turan.

 

Mediji i javnost u Srbiji zgroženi su porukom turskog reprezentativca...

>>Ronaldo se pohvalio novom jurilicom, sada mu se smije cijeli svijet. Evo zbog čega!

Komentara 33

PA
papa
19:01 19.10.2016.

Eno Srba, zgrozeni tumaraju Beogradom. Neki se ubili.

UM
umnjak
19:31 19.10.2016.

Jel to onaj sto je organizirao jedinicu Mudzahedin u Armiji BiH i drzao im moralne govore prije ubijanja Hrvata?

HV
hvh
20:35 19.10.2016.

Veliko je cudo kako hrvatski mediji nisu zgrozeni!Oni vjerojatno neznaju da je taj Alija svojim zapovjednistvom pocinio tisuce zlocina nad hrvatima bih,unesrecio tisuce mladosti i zivota.Oni to ne znaju isto kao sto nisu znali koja je treca zastava na prosvjedu branitelja,ona lijepa sahovnica sa pleterima,sahovnica hrvata iz bih,kojih je 60% poginilulih medu poginulim hrvatskim braniteljima,to su danas za njih placenici i bosanci.Ako i na cemu zavidim srbima to je zajednistvo kakvo god bilo...Toga kod naseg domicilnog naroda nema.Dok Cilic i Ljubicic osvajaju Davis cup onda su hrvati,Suker zlatnu kopacku,hrvat je, a nasi ocevi,djedovi,pradjedi i mi smo bosanci.Da imamo ikakvu podrsku od njih,barem 10% one koju su oni imali od nas pocetko 90-tih mi bi danas u bih imali ono sto imaju srbi,svoje na svome.HERCEG-BOSNA NAJBOLJG JE SINA DALA,A DANAS JOJ NI RIJECI HVALA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije