Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽAL ZA MOURINHOM

Tuga zvijezde Tottenhama: 'Mi smo jedina momčad s kojom ništa nije osvojio...'

FA Cup - Fifth Round - Everton v Tottenham Hotspur
Jason Cairnduff/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
04.05.2021.
u 20:15

- To je tako tužno jer je on čovjek koji je osvojio sve.

Korejski ofenzivac u redovima Tottenhama Son Heung-min nikako ne može prežaliti odlazak Josea Mourinha iz kluba jer misli da još nije stiglo vrijeme za to, smatra da je bilo još prostora za doći do uspjeha.

Naime, portugalski stručnjak koji je svojevremeno promijenio kompletno poimanje nogometne igre, s Tottenhamom ništa nije osvojio. Tako nešto mu se nikad u karijeri nije dogodilo.

- Tako je tužno što je otišao bez uspjeha. To je tako tužno jer je on čovjek koji je osvojio sve. Mi smo jedina momčad s kojom nije napravio veliki rezultat i zato mi je jako teško - kazao je Son i dodao:

- Ipak, za mene će uvijek biti jedan od najvećih trenera na svijetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije