Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Tudor slavio u velikoj borbi protiv Mourinha: Dva preokreta i autogol u slavlju Verone

Serie A - Hellas Verona v AS Roma
Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
19.09.2021.
u 20:20

U 58. minuti je Ilić skrenuo loptu u vlastitu mrežu, no niti tu nije bio kraj golovima domaćina. Srećom po Tudora, idući je išao u protivničku mrežu

Hrvatski stručnjak Igor Tudor preuzeo je prije nekoliko dana Veronu, a za početak je imao na rasporedu do sada neporaženu Romu koju vodi portugalski stručnjak Jose Mourinho i kojega u Rimu štuju kao božanstvo. 

U Veroni, na domaćem terenu, Tudor je stigoa do spektakularnog preokreta i ujedno prve pobjede ove sezone za Veronu. Pellegrini je sve započeo i u 36. doveo Rimljane u vodstvo kako je i ostalo do kraja prvoga dijela, ali onda smo u drugome vidjeli pravi spektakl. 

Barak je u 49. minuti zabio za izjednačenje, a pet minuta kasnije Capari je donio vodstvo domaćinima. No u 58. minuti je Ilić skrenuo loptu u vlastitu mrežu, no niti tu nije bio kraj golovima domaćina. Srećom po Tudora, idući je išao u protivničku mrežu.  Faraoni je tukao i zabio golčinu u 63. minuti susreta. 

Serie A - Hellas Verona v AS Roma Soccer Football - Serie A - Hellas Verona v AS Roma - Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona, Italy - September 19, 2021 Hellas Verona coach Igor Tudor REUTERS/Alessandro Garofalo ALESSANDRO GAROFALO
Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:40 19.09.2021.

Odličan nogometaš i isto toliko loš trener.neće dugo kao što ni dosada nije, "gdje on vodi tu trava ne raste"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije