Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski strateg u Serie A

Tudor ponovo preuzeo ulogu spasitelja i sjeo na klupu Udinesea

Igor Tudor
Foto: DPA/Pixsell
20.03.2019.
u 20:25

Tudor je prošle sezone sjeo na klupu Udinesea četiri kola prije kraja te je s dvije pobjede i jednim remijem uspio s Friulanima osigurati ostanak

Hrvatski stručnjak Igor Tudor (40) po drugi je put u karijeri preuzeo talijanskog prvoligaša Udinese kojeg će, baš kao i prošle sezone, pokušati spasiti od ispadanja.

Tudor je prošle sezone sjeo na klupu Udinesea četiri kola prije kraja te je s dvije pobjede i jednim remijem uspio s Friulanima osigurati ostanak, no nije dobio priliku povesti momčad u novu sezonu.

Udinese je prošloga ljeta preuzeo Španjolac Julio Velazquez koji je dobio otkaz sredinom studenog te je na njegovo mjesto imenovan Davide Nicola.

No, s obzirom da se deset kola prije kraja sezone momčad nalazi na 16. mjestu ljestvice sa samo bodom više uz utakmicu manje od 18. Bologne koja se nalazi u zoni ispadanja, vodstvo kluba se odlučilo na novu promjenu trenera i povjerenje ponovno ukazati Tudoru.

Prvu utakmicu nakon reprezentativne stanke Udinese će igrati na svom terenu protiv Genoe, a samo tjedan dana kasnije očekuje ga i okršaj protiv izravnog konkurenta za ostanak Empolija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije