Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Tudor nije želio komentirati suđenje pa poručio: Cijenim Bebeka, a Petko može u Barcelonu!

Igor Tudor
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/18
04.03.2020.
u 21:44

Izvući ćemo pouku, ali mislim da imamo iza tri odlična igrača. Naravno, tužni smo jer smo izgubili, ali vidjet ćemo se i iduće godine na istom mjestu - poručio je trener Hajduka Igor Tudor koji je poručio kako je 'ovo dobar put Hajduka' i da fanatizmom mogu nadoknaditi kvalitetu

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je usred Poljud slavio s 2:0. Damian Kadzior načeo je bijele golom u 47. minuti, a utakmicu je prelomio kapetan Dinama Arijan Ademi pogotkom u 75. minuti.

Nakon utakmice očekivano lošije raspoloženi od kolega iz Zagreba bili su igrači splitskog Hajduka

- Okrećemo se Rijeci i borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Dinamo je pokazao koliko je kvalitetna ekipa i što može, uvijek igraju Ligu prvaka i tu nemam više komentara. Dobili smo jeftin crveni karton, odnosno, drugi žuti i to je preokrenulo utakmicu, iako smo u svlačionici dogovorili da ne odustajemo i da idemo na pobjedu. Nismo uspjeli, ali mislim da smo ostavili srce na terenu. Atmosfera je bila idealna i pored tog huka s tribina morate imati motiv, inače nešto nije u redu s vama - poručio je branič Hajduka Nihad Mujakić

>>> Pogledajte izjave aktera nakon velikog derbija u Splitu

- Imali smo tri šanse u prvom poluvremenu, ali crveni karton je sve preokrenuo. Žao mi je jer da smo uspjeli zabiti, sve bi bilo drugačije. Krivo sam odlučio kod svoje prilike, pokušao sam ga prebaciti na drugu stranu, no Livaković se nije pomaknuo. Onda sam ja krenuo loptu namjestiti lijevo, ali nije dobro završilo. Ne mogu reći da je crveni karton odlučio utakmicu, ali istina je da je bilo drukčije u nastavku. Ali, ne možemo utjecati na ono nad čim nemamo kontrole. Slijedi Rijeka, još jedna jako teška utakmica za nas - kazao je napadač Jairo

Bolje je volje zato bio trener Dinama Nenad Bjelica koji je pobjedom proslavio 100. utakmicu na klupi Dinama.

Igor Tudor
1/11

- Mislim da smo bili bolja momčad od početka iako je Hajduk do isključenja imao dvije dobre prilike. Poslije smo na vrijeme zabili i priveli utakmicu kraju. Hajduk je dobar kao i cijelo proljeće pod Tudorom, Jairo i Kreković su sjajni napadači, a svojim igračima sam zadovoljan sam. Hvala im na tome. I Damir Burić je napravio dobar posao, i Tudor radi dobar posao, ali najvažnije je da mi radimo dobar. Treba nam još bodova, vjerujem da ćemo i matematički osigurati naslov. Onaj tko nosi dres Dinama mora dati sve od sebe od prve do zadnje minute - rekao je Bjelica. 

- Optimist sam, na pravom smo putu. Mislim da je bilo dobrih stvari danas protiv jednog protivnika koji je Liga prvaka. Mi idemo dalje, taj crveni karton, odnosno ta dva žuta, ne znam jesu li objektivna, ali eto. Igrači su dali sve od sebe, ali nije išlo. Ne bih htio komentirao Bebeka, o njemu imam super mišljenje i mislim da je jedan od naših najboljih sudaca, ali mogao je i Ismajli tu malo bolje reagirati, samo ga ispratiti. Izvući ćemo pouku, ali mislim da imamo iza tri odlična igrača. Naravno, tužni smo jer smo izgubili, ali vidjet ćemo se i iduće godine na istom mjestu - poručio je trener Hajduka Igor Tudor koji je poručio kako je 'ovo dobar put Hajduka' i da fanatizmom mogu nadoknaditi kvalitetu.

- Petković može igrati u Barceloni - jasan je bio Tudor. 

>>> Pogledajte atmosferu nakon utakmice Hajduka i Dinama

Ključne riječi

Komentara 5

TO
Tomi
22:03 04.03.2020.

Treba biti realan i reci,Dinamo je zasluzeno pobijedio

DU
Deleted user
22:26 04.03.2020.

Naravno Tudor vidimo se i sljedeće godine i tako 20 godina.Vjerujem da ćete se skrumpirati u sljedećih 50 godina jednom bar.Možda baš sljedeće godine.

DU
Deleted user
23:49 04.03.2020.

Uvik su neke dubioze na Hajdukovu stetu ! Ali zna se rezimski ili HNS-ov klub uvik ima vitar u ledja Tragicno je da se Hajduk nekad i bunija a sada izgleda da su se navikli na razne Bebeke pa muce !VAR ne kontrolira zute kartone pa zato i nije bilo penala ali moze i ovako igrac vise !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije