Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPLATILO IM SE

Tudor: Moji igrači ni jedan trening nisu odradili s pola gasa

Igor Tudor
Igor Kralj/PIXSELL
29.10.2013.
u 11:50

- Sjećam se treninga dan poslije pobjede nad Dinamom, nije se čula muha. Stali smo na trenutak, pitali se je li to moguće. U tom treningu bili su sto posto, a dan prije dobili smo Dinamo - rekao je Tudor.

Igor Tudor puše i na hladno, Hajduku u ovom euforičnom stanju nikako ne bi sjelo neko negativno iznenađenje u utakmici osmine finala Kupa Hrvatske protiv Vinogradara (Mladina, 14 sati u srijedu).

- Bit će jako opasno, pribojavam se ove utakmice, posebno zbog naših utakmica ove sezone s klubovima druge, treće lige i četvrte lige. Zahtijevam maksimalnu mobilizaciju, moj zadatak je da favorit kao što smo mi prođe ovu utakmicu. Motiv će biti taj, a to nije fraza, da se u ovakvim utakmicama igrači mogu nametnuti ili nenametnuti. Protiv Kustošije u posljednjoj utakmici kupa nekoliko igrača mi se nametnulo, na toj sam utakmici vidio da na njih mogu računati, neki su tada stigli do prve momčadi. Kup je uvijek opasan, nije to fraza, uvjeren sam da će se pojedinci nametnuti na ovoj utakmici - kazao je Tudor.

Ima nekih, koji su ozlijeđeni, umorni, ali bez obzira tko će igrati Hajduk je favorit protiv Vinogradara.

- Izvest ćemo dobar sastav, par igrača će se odmoriti... Na put ne idu Bukva, Andrijašević, Iluridze i Mikanović. Sigurno će igrati Maglica, bio je odličan na treningu, bilo bi lijepo da zabije - rekao je Tudor.

Hajduk želi što duže ostati na dva kolosijeka.

- Branimo trofej, bilo ga je prošle sezone lijepo uzeti. Malo je utakmica, koje te dovedu do finala, vrlo lako je doći do polufinala, doći blizu trofeja - kaže Tudor.

Svjestan je velikog trenutka njegove momčadi.

- Igrači su dobri, na treningu su išli tako da smo im dan prije utakmice s Vinogradarom trebali dati regeneraciju. Trenutak je da su svjesni da su dobri, ali svjesni su da su dobri zbog načina na koji igraju - kaže Tudor.

Hajduk je na svim naslovnicama, o Tudoru po medijima, s razlogom, izlaze sami hvalospjevi.

- Svima nam ide na čast, lijepo je čitati o sebi kad te hvale. Osjećam da je to dio svih nas, bez mojih suradnika ne bi išlo, zajedno programiramo svaku sekundu. I Igrači, oni su odlični. Skromni su i ponizni, nijedan trening nisu odradili s pola gasa i to im se vratilo. Sjećam se treninga dan poslije pobjede nad Dinamom, nije se čula muha. Stali smo na trenutak, pitali se je li to moguće. U tom treningu bili su sto posto, a dan prije dobili smo Dinamo. To puno govori o tome o kakvim se momcima radi - zaključio je Tudor.

>> Više nije samo 'Sušićev mali', sad ga love dvije reprezentacije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije