Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Tudor dobacivao vrataru Lokomotive pa uzvratio Tomiću: Smiješno je to što govori

Igor Tudor
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10
08.02.2020.
u 21:46

- Legitimno je njegovo da ide dati gol, ali legitimno je i da mu se dobaci komentar usput - rekao je Tudor o vrataru Lokomotive Ivi Grbiću koji je nekad čuvao mrežu Hajduka

Hajduk je danas na Poljudu s 1:0 svladao Lokomotivu u 21. kolu HNL-a. Bila je to prva utakmica pred domaćim gledateljima trenera bijelih Igora Tudora u drugom mandatu.

- Bilo je napeto do samog kraja. Prvo poluvrijeme je trebala biti završena utakmica, najmanje 3:0. Prvi put su do našeg kaznenog prostora došli u 60 i nekoj minuti kada je Posavec krivo odigrao. Malo mi je smiješno mi je što je Tomić rekao da je to bilo za remi. Bilo je dobrih stvari i onih koje su manje dobre. Bilo je grča kod nekih igrača kao što je to uvijek slučaj na otvaranju - rekao je Tudor, a prenosi Dalmatinski portal.

U posljednjim minutama utakmice vratar Lokomotive Ivo Grbić krenuo je u napad i napravio prekršaj na Hajdukovu čuvaru mreže Posavcu. Grbić je ranije branio za Hajduk, a Tudor je danas vikao na njega.

- Legitimno je njegovo pravo da ide dati gol, ali legitimno je i da mu se dobaci komentar usput - rekao je Tudor.

Hajduk je pao u drugom dijelu.

- Do crvenog kartona je bilo dosta visokog presinga i ukradenih lopti. Kad ukradete nekoliko lopti morate dati gol, kad ne date gol onda imate dojam da oni prijete na gol. Nismo mi Barcelona, a oni Solin, normalno je da dođu koji put do našeg šesnaesterca. Svakako smo dosta dobro odigrali - rekao je Tudor pa prokomentirao igru Lokomotive.

- Nisu oni imali šanse. Ne znam cijelu utakmicu njihove šanse, možda su par puta ušli u šesnaesterac. Mi smo u konstrukciji, nismo se još ekipirali i to će biti još bolje.

A zvižduke na Poljudu prokomentirao je i Grbić.

- Išao sam zabiti gol, normalno da ću se boriti za svoj klub. Igram za Lokomotivu i dat ću sve od sebe za klub. Ne znam što je tu ljudima čudno. Klub me plaća, od toga živimo moja obitelj i ja. A Hajduku želim sve najbolje - rekao je Grbić.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
22:18 08.02.2020.

Tudor moze obici cijeli svijet ali ostaje isti primitivac. U sučevoj nadoknadi vratar Lokomotive Ivo Grbić, inače rođeni Splićanin i odbačeno dijete Hajduka, došao je u suparnički šesnaesterac u namjeri da postigne izjednačujući pogodak. Tudor je nasao za shodno dobacivatiti Grbicu kad se vracao na svoj gol.

Avatar obrezani,hassan
obrezani,hassan
22:21 08.02.2020.

ajduku i tudoru zelim da nikada nebudu prvaci

DE
derin
00:16 09.02.2020.

Tudor kad je došao u Paok, izgleda odmah se riješio Jaira, i sad ga se hoće riješiti i poslati ga u Kazahstan! Čovjek je najbolji igrač nam uvjerljivo i ne želi ići tamo za puno veću plaću. S kim vi mislite igrati Europu!? A lijevog bočnog danas mu je igrao Jakoliša pored Čoline i Dolčeka, dva skupo plaćena mlada reprezentativca. Wtf!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije