Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb za Vaterpolski EP

Izbornik Tucak: U polufinalu bi mogli igrati protiv Srbije

Ivica Tucak
Foto: PIXSELL
1/3
23.10.2019.
u 00:23

Ako u kvalifikacijama prođu Portugalke, naše bi vaterpolistice bile u skupini s Mađarskom, Grčkom, Rusijom te boljima iz susreta Slovačka - Turska i Češka - Srbija

Na EP-u u Budimpešti (od 12. do 26. siječnja 2020.) Hrvatska će biti u skupini A u kojoj su još Crna Gora, Njemačka i Slovačka.

Odlučeno je tako ždrijebom koji je također održan u Budimpešti. Ako osvojim prvo mjesto, onda smo izravno u četvrtfinalu, a ako budemo drugi ili treći razigravamo u osmini finala.

- Ako bismo bili prvi, u četvrtfinalu idemo na boljeg iz susreta B3 - D2, najvjerojatnije na drugog iz D skupine a to bi bile Grčka ili Italija. Ako i to prođemo, u polufinalu bismo najvjerojatnije išli na Srbiju. Ako bi u polufinale ušle još i Španjolska i Italija, onda bismo se mi samim tim plasirali na OI u Tokiju - kaže naš izbornik Ivica Tucak.

Sastav ostalih skupina - B: Srbija, Rusija, Rumunjska, Nizozemska; C: Španjolska, Mađarska, Malta, Turska; D: Italija, Grčka, Francuska, Gruzija. 

Ako u kvalifikacijama prođu Portugalke, naše bi vaterpolistice bile u skupini s Mađarskom, Grčkom, Rusijom te boljima iz susreta Slovačka - Turska i Češka - Srbija.
      

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije