Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osmina finala SP-a

Tucak: Sada tek počinje pravi turnir, a mi nismo prolaznici, kvalitetniji smo od Gruzije

Tokio: U susretu 1. kola skupine B Hrvatska je uvjerljivo svladala Kazahstan s visokih 23-7
Igor Kralj/PIXSELL
25.06.2022.
u 23:31

U ponedjeljak, 27. lipnja u 15.30 sati Hrvatska će igrati u osmini finala protiv Gruzije, za koju je izbornik Ivica Tucak nakon pobjede nad Japanom ustvrdio da je "sve samo ne neiskusna ekipa".

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija nije uspjela izboriti izravan plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Mađarskoj pa će u ponedjeljak, 27. lipnja u 15.30 sati igrati u osmini finala protiv Gruzije, za koju je izbornik Ivica Tucak nakon pobjede nad Japanom ustvrdio da je "sve samo ne neiskusna ekipa".

Hrvatski izbornik je nakon uvjerljive pobjede nad Japanom (21:13) koja ipak nije bila dostatna za osvajanje prvog mjesta u skupini B, bio nezadovoljan kriterijem suđenja.

- Dobro da je bila ovako stresna utakmica i da smo pobijedili. Ono što me nije ostavilo ravnodušnim je suđenje u kojem se Japanu dozvoljavala agresivna igra i skoro pa kidanje glava, dok mi koji smo skoro pa bježali od lopte zaradili više isključenja. Igrati protiv Japana u takvim okolnostima je zaista teško, kada nakon svakog kontakta zaradiš isključenje. No ovo je jedna atipična utakmica, ovo zaista nema veze s normalnim utakmicama. Zato mi je drago da su momci ovo ipak uspješno iznijeli - prokomentirao je Tucak, a potom se osvrnuo na nokaut fazu natjecanja u kojoj Hrvatsku čeka Gruzija u osmini finala, a u slučaju pobjede reprezentacija Srbije u četvrtfinalu.

- Sada tek počinje pravi turnir, a mi nismo ovdje došli da bi bili prolaznici. U osmini finala sastajemo se s Gruzijom koja je sve samo ne neiskusna ekipa. U svom sastavu imaju nekolicinu vrlo dobrih pojedinaca, trebamo se dobro pripremiti. No, vjerujem da smo kvalitetniji - zaključio je hrvatski izbornik. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije