Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo odličje
Povratak na članak

Tucak reagirao na broncu: Ovo je bilo fascinantno

- Neki se nakon onakvog polufinala ne mogu vratiti, mi to možemo, i to čini razliku od vrhunskih sportaša i ekipa - naglasio je izbornik.

Komentari 6

Avatar rubinet
rubinet
14:48 27.07.2019.

Uvaženi hrvatski izborniče,mi Dubrovčani znamo ponešto o vaterpolu. Stoga odgovorno tvrdim: nikad nismo imali lakšu konkurenciju do završnice . Bez Srbijanaca,Montenegrina, Mađara, Grka, Talijana... Trebala je to biti lagana šetnja.Što je puklo? Što se dogodilo?

VL
OB
obican
17:53 27.07.2019.

Cestitke. Malo su nas vaterpolisti razmazili pa ih VL ne stavlja na pocetnu stranicu, nego negdje dalje. Da su osvojili zlato, bili bi prva vijest, ovako... Hej, treci smo na svijetu. Trebamo se ponositi !!!

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:56 27.07.2019.

Što se dogodilo? Španjolski izbornik vas je pročitao,a vi njega niste. Jednostavno,slabo ste se pripremili.

VL
DU
Deleted user
12:11 28.07.2019.

bravo decki.bravo svi

VL
OL
Oldmarinero
17:23 27.07.2019.

bravo Tucak, bilo je jako dobro, ali mene je više impresionirala ona pobjeda protiv kazahstana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.