Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska slavila

Tucak nakon poraza: Jedina zamjerka je što nismo bili raspucani kao protiv Srbije

FINA Svjetsko prvesntvo u vaterpolu, polufinale, Španjolska - Hrvatska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
01.07.2022.
u 21:58

Još je jedna utakmica pred nama, igramo za medalju. Moramo se zato čim prije oporaviti od ovog dvoboja. Idemo uzeti treće mjesto i brončanu medalju - najavio je reprezentativac Ante Vukičević.

"Borili smo se kao lavovi. Žao mi je što nismo iskoristili šanse u situaciji kada se utakmica lomila" rekao je Ivica Tucak, izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije, nakon 5:10 poraza od Španjolske u polufinalu Svjetskog prvenstva.

- Treba priznati i reći da je bolja reprezentacija pobijedila. Mi moramo ići dalje. Na momke mogu biti samo ponosan, ovaj krajnji rezultat ne oslikava ono što se događalo u bazenu. Jedina mi je zamjerka protiv Španjolske što nismo bili tako raspucani kao protiv Srbije. Ujedno, prve dvije četvrtine smo previše gurali loptu na centra, bez potrebe. Mi imamo šut i moramo ga koristiti. No, valja učiti na greškama i priznati da je Španjolska u ovom trenutku bolja reprezentacija - rekao je izbornik Tucak nakon što su španjolski vaterpolisti još jednom bili kobni po Hrvatsku. Posljednji put hrvatski su igrači svladali ovog suparnika prije točno deset godina, na Olimpijskim igrama u Londonu.

- Utakmicu smo dobro otvorili, no kasnije nismo uspjeli realizirati naše šanse s igračem više gdje smo imali nekoliko zicera koje nismo pogodili. Zaslužena pobjeda Španjolaca, bili su bolja momčad od nas. No, treba se odmoriti i pobijediti utakmicu za treće mjesto. Još je jedna utakmica pred nama, igramo za medalju. Moramo se zato čim prije oporaviti od ovog dvoboja. Idemo uzeti treće mjesto i brončanu medalju - najavio je reprezentativac Ante Vukičević.

>> Sandro Sukno komentirao utakmicu Hrvatske i Španjolske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije