Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Tucak komentirao atmosferu u Beogradu i otkrio što ga smeta: To je ubojstvo za naš sport

Ivica Tucak
Foto: PIXSELL
19.06.2019.
u 23:08

- Četrdesetak isključenja? To je ubojstvo za naš sport. Svi se moramo zapitati kako će onda izgledati na OI u Tokiju s 11 igrača - rekao je Tucak.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je od Srbije (11:10) u Beogradu u drugom kolu skupine B završnog turnira Svjetske vaterpolske lige. Hrvatski izbornik Ivica Tucak nije zadovoljan suđenjem, na kraju je bilo 38 isključenja.

- Od sredine četvrte četvrtine nismo imali više ni jednog igrača na klupi, svi su bili izbačeni vani. Ne komentiram suđenje u smislu utakmice Hrvatske i Srbije, nego ako budemo išli ovim pravcem, ne znam gdje ćemo stići. Četrdesetak isključenja? To je ubojstvo za naš sport. Svi se moramo zapitati kako će onda izgledati na OI u Tokiju s 11 igrača - rekao je Tucak.

Osvrnuo se zatim na atmosferu.

- Bila je lijepa utakmica i predivna atmosfera. Čestitam publici u Beogradu na korektnom navijanju za svoju momčad. Ni u jednom trenutku nisu vrijeđali moju reprezentaciju i zbog toga komplimenti srpskoj publici - rekao je Tucak.

Utakmicu je prokomentirao i izbornik Srbije Dejan Savić.

- Ozbiljna utakmica između dvije ozbiljne reprezentacije, spektakl kako je i najavljeno i oscilacije prije svega srpske reprezentacije. Slab početak u organizaciji, što se vidjelo i kasnije. Dopustili smo Hrvatskoj da brzo anulira razliku od tri gola, da bismo ušli u neizvjesnu završnicu. Sve u svemu, zaslužena pobjeda Srbije, a što smo obećali to je publika i dobila - rekao je Savić.

Komentara 11

Avatar rubinet
rubinet
23:37 19.06.2019.

otkrio što mu smeta

AL
Alex357
01:52 20.06.2019.

Mislim da GA smeta sto stalno gubi od Srbije ;)

KI
kimi
12:38 20.06.2019.

Što se tiče novih pravila tu je Tucak potpuno u pravu. Pa po broju isključenja neko bi pomislio da se u bazenu odigravao rat a ne dobra i korektna tekma dve najbolje reprezentacije na svetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije