Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI MU SMRTNA KAZNA

Trudnoj djevojci vezao ruke, bacio ju s mosta i pucao u nju: Sada se predao policiji

Instagram
03.05.2021.
u 11:36

Nevjerojatni detalji govore da je Verdejo je oteo Keishlu Rodríguez te je u četvrtak oko 8.30 bacio s mosta u San Juanu. Prije toga joj je ubrizgao neidentificiranu supstancu, zavezao ruke i na nju privezao teški blok

Strašna priča stiže iz Portorika. Boksač Felix Verdejo predao se policiji nakon što je optužen za nestanak i ubojstvo trudne mu djevojke Keishle Rodrugez (27) i nerođenog djeteta. 

Nevjerojatni detalji govore da je Verdejo je oteo Keishlu Rodríguez te je u četvrtak oko 8.30 bacio s mosta u San Juanu. Prije toga joj je ubrizgao neidentificiranu supstancu, zavezao ruke i na nju privezao teški blok. 

 

Nažalost, to nije bio kraj stravičnog čina. Prema izvještaju, Felix je još i pucao u djevojku dok je stajao na mostu. 

Keishlino je tijelo pronađeno beživotno u subotu, dok je Verdejo već u petak bio na ispitivanju zbog njenog nestanka.

FBI sumnja da je boksač imao i pomagača, no on još nije identificiran. Djevojci su identitet otrkili pomoću zubnih kartona. Prema navodima obitelji ubijene djevojke, Verdejo je oženjen, ali je ostao u kontaktu s Rodríguez koju je poznavao još od srednje škole. Točnije, bliskom kontaktu. Keila Ortiz, majka ubijene, tvrdi da je njezina kćer bila trudna s boksačem, ali joj je on rekao da pobaci, navodeći kao razlog njegovu karijeru i obitelj. 

Bude li osuđen, Verdeju prijeti smrtna kazna, a njegovi odvjetnici za sada nisu htjeli komentirati ništa vezano za ovaj slučaj. 

Inače, Verdejo je boksač lake kategorije koji je predstavljao svoju domovinu prije devet godina na Olimpijskim igrama. 

Ključne riječi

Komentara 2

GA
GandalfovBrat
11:34 03.05.2021.

znao sam da je žena bijela. djevojke nek vam to bude lekcija, čuvaj se čamuga i kad darove nose

MK
mksdk
14:05 03.05.2021.

"Bude li osuđen, Verdeju prijeti smrtna kazna" - Sve ispod smrtne kazne je nedovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije