Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URAGAN

Trostruki prvak Italije u jiu-jitsu prešao u hrvatsku reprezentaciju

Uragan
Ozren Maršić
28.01.2015.
u 13:13

Krajem kolovoza stižu ponajbolji svjetski borci, u kuću slave borilačkih sportova bit će primljeni novi počasnici...

Uragan napreduje poput svog imena, najbolji jiu-jitsu klub u Hrvatskoj kojeg predvodi svjetski prvak Hrvoje Znaor i ove godine organizirat će Svjetske igre borilačkih sportova. Krajem kolovoza stižu ponajbolji svjetski borci, u kuću slave borilačkih sportova bit će primljeni novi počasnici...

- Iz godine u godinu nastojimo biti što bolji. Stiže veliki broj boraca iz cijelog svijeta, tih nekoliko dana bit će iznimno bogat i sadržajan program. Očekujemo da će doći brojna poznata svjetska imena kako bi uveličali igre, imamo naznake da će doći i nekadašnji MMA prvak Mark Coleman, naš promotor je slavni Ernesto Hoost. A do kolovoza će biti još iznenađenja - kazao je Znaor.

Na njegove riječi nadovezao se novi sportski direktor Uragana Frano Žižić, koji će se, između ostalog, zahvaljujući rent a car agenciji Sixt, brinuti i o logistici.

- Ponosan sam što sam dio cijele ove priče, što je moja tvrtka, vodeća u svojoj branši, prepoznala rad Uragana. Nadam se da ću pomoći klubu da sve odradimo na najbolji način - rekao je Žižić,

Predstavljen je i Giovanni Scimecca, novi adut Uragana.

- On je bivši talijanski reprezentativac, sada je u hrvatskoj reprezentaciji. Trostruki je prvak Italije u jiu jitsua - kazao je Znaor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije