Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U GRUZIJI

Tri osobe ubijene u pucnjavi: Bivši olimpijski pobjednik završio u zatvoru zbog ubojstva

Screenshot/YouTube
18.08.2021.
u 18:51

Zviadauri je olimpijsko zlato osvojio 2004. godine u Ateni, a nakon što je završio karijeru ušao je u politiku te je jedno vrijeme bio zastupnik u parlamentu.

Ministarstvo unutarnjih poslova Gruzije objavilo je u utorak kako je bivši olimpijski pobjednik u džudu Zurab Zviadauri uhićen zbog optužbi za ubojstvo.

Zviadauri je optužen da sudjelovao u pucnjavi u kojoj su ubijene tri osobe u mjestu Tsinandali. Džudašu Zviadauriju sada prijeti zatvorska kazna u trajanju od sedam do 15 godina.

U priopćenju gruzijskog ministarstva unutarnjih poslova navodi se kako se svađa pretvorila u fizički obračun. Osoba koja se nalazila u društvu Zuraba Zviadaurija počela je pucati na što je N.K. uzvratio istom mjerom te je ranio četiri osobe od čega su dvije preminule na licu mjesta. Policija navodi da je tijekom obračuna zapucao i Zviadauri pri čemu je smrtno stradao upravo N.K., javljaju gruzijski mediji.

Zviadauri je olimpijsko zlato osvojio 2004. godine u Ateni, a nakon što je završio karijeru ušao je u politiku te je jedno vrijeme bio zastupnik u parlamentu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije