Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE GOL

Perišić zabio, Inter s tri Hrvata ispustio 2:0! Bradarić asistent

Ivan Perišić
Foto: Reuter/PIXSELL
1/3
26.08.2018.
u 22:28

Srna je odigrao cijelu utakmicu za Cagliari, Pjaca je kod Fiorentine ušao u 74. minuti

Inter je s tri Hrvata (Perišić, Brozović i Vrsaljko) u prvih 11 u 2. kolu Serie A kod kuće odigrao 2:2 protiv Torina.

Poveli su nerazzurri već u 7. minuti kada je Perišić udarcem iz prve s 13, 14 metara u mrežu pospremio ubacivanje Icardija s desne strane. Bio je to prvi gol Intera ove sezone jer u prvom su kolu izgubili 1:0 kod Sassuola.

Domaćin je vodstvo udvostručio u 32. minuti kada je De Vrij pogodio na asistenciju Politana. Gosti su smanjili u 55. minuti preko Belottija, da bi 68. preko Meite i izjednačili. Do kraja se rezultat nije mijenjao pa je Inter na jednom osvojenom bodu u dva kola. Perišić i Brozović su odigrali cijelu utakmicu, a Vrsaljko je zamijenjen u 71. minuti.

Bradarić je ušao u 71. minuti za Cagliari, a samo dvije minute kasnije asistirao Pavolettiju za 2:1 protiv Sassuoloa. Pavoletti je zabio i za 1:0 u 10. minuti. Za goste su pogodili  Berardi u 53. i Babacar u 99. minuti. Za domaćin je cijelu utakmicu odigrao Srna.

Pjaca je igrao za Fiorentinu od 74. minute u pobjedi 6:1 protiv Chieva. Za viole su zabili Milenković, Gerson, Benassi (2),  Chiesa i Simeone, a za goste Tomović.

Perica je odigrao 90 minuta u remiju 0:0 Frosinonea i Bologne.

U ostalim utakmicama Genoa je dobila Empoli 2:1, a mininalna domaća slavlja 1:0 upisali su SPAL i Udinese protiv Parme, odnosno Sampdorije. 

Rezultati by SofaScore

Komentara 3

PA
PainKiller
08:30 27.08.2018.

Eh, da im je došao onaj četvrti hrvat kojeg su htjeli, sigurno ne bi ispustili 2:0.

Avatar southman
southman
08:44 27.08.2018.

Eto zašto su tražili Modrića ! Umjesto da su ponudili još para sada prosipaju bodove !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije