Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kopljanici slomili Staru damu

Trenutak kada je Ajaxov igrač shvatio da će zabiti gol - neopisivo!

Donny van de Beek
19.04.2019.
u 08:14

U Torinu su nogometaši Ajaxa ispisali jednu lijepu nogometnu priču i pobjedom (2:1) protiv Juventusa izborili polufinale Lige prvaka

Mjesto u finalu ovogodišnje Lige prvaka koji se igra na Wanda Metropolitanu u Madrid izborit će bolji iz dvoboja Tottenham - Ajax i Barcelona - Liverpool.

I dok su Barcelona i Liverpool u uzvratnim četvrtfinalni susretima uvjerljivim pobjedama nad Manchester Unitedom (3:0), odnosnom Portom (4:1) potvrdili da su bolja momčad prave drame odigravale su se na Etihadu i Torinu.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

U zadnjim trenucima susreta u Manchesteru turski sudac Cüneyt Çakır nakon VAR-a nije priznao gol Sterlinga. U manje od minutu igrači, navijači i Pep Guardiola od velikog ushićenja stigli su do ogromnog razočaranja.

Fotografije utučenog menadžera Cityja preplavile su internet.

A u Torinu su nogometaši Ajaxa ispisali jednu lijepu nogometnu priču i pobjedom (2:1) protiv Juventusa izborili polufinale Lige prvaka.

No jedna fotografija iz torinskog dvoboja plijeni pažnju. Naime, gosti iz Amsterdama stigli su do rezultatskog preokreta. Cristiano Ronaldo (28.) je zabio za Juventusovo vodstvo, a na 1:1 izjednačio je Donny van de Beek (34.).

Objektiv kamere Reutersova fotoreportera Massima Pince ulovio je trenutak kada je mladi Ajaxov napadač shvatio da će lopta, koju je uputio na Juventusova vrata, završiti u mreži iza Szczęsnyjevih leđa. Neopisivo!

>> Pogledajte galeriju velikog trenutka za mladog Ajaxovog igrača

Donny van de Beek
1/8

U 67. minuti Matthijs de Ligt je zapečatio sudbinu Stare dame. 

Prve utakmice polufinala Tottenham - Ajax i Barcelona - Liverpool igraju se 30. travnja i 1. svibnja, a uzvrati su 7. i 8. svibnja.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
08:26 19.04.2019.

Dobro da nije "shvatio" u svlačionici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije