Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP
Povratak na članak

Trening na Hitrecu: Vatreni dobro raspoloženi uoči odlučujućih dvoboja

Vatreni u petak na Rujevici igraju protiv Finaca, a u ponedjeljak u gostima kod Ukrajinaca

Komentari 3

RO
rokoxy1
22:04 02.10.2017.

Rakitic ce odluciti ove dvije tekme , sad ima snage pun je morala i znanja

VL
DU
Deleted user
00:02 03.10.2017.

Luka zabij po četvrti put !

VL
BO
bozzika
00:36 03.10.2017.

bit će dobro raspoloženi do prvog poluvremena a o da će tužnih i zabrinutih lica krenuti u drugo pa u suzama završit jer Brko se bum pobrinuli da ih ekstra smiri,da dečki budu mirni kao biće,on misli da tako budu mirniji bolje igrali pa će se opet navlaciti po terenu kao i protiv Islanda,možda iskumbinira kao i Nik Praskaton pa odličnom idejom da im po par normabela pa će onda decki bit potpuno mirni i savršeno mirno odigrati.Mamićev lutak će parkirati Ferrarija u kanal garant

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.