Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS S RUDEŠOM

Treneru Hajduka nije lako, istječe mu ugovor i ne zna hoće li ostati

Željko Kopić Dinamo Hajduk HNL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
06.05.2018.
u 08:10

Hajduk ma privremenog predsjednika, ne zna tko će mu biti novi šef, pa ni šef struke, što bi trebao biti sportski direktor.

Hajdukov trener Željko Kopić podijelio je nešto više ulaznica za autobus koji je momčad vozio u Zagreb na današnju utakmicu s Rudešom. Naime, Hajduk će nakon toga u Medulin gdje će se pripremati za susret s još jednim davljenikom, Istrom 1961, susret koji će se igrati sredinom tjedna.

Hajduk opet ima priliku primaknuti se Dinamu, ali Rudeš nikako ne pamti po dobru, Rudešani su ga svladali na Poljudu. I još su u posljednje vrijeme pronašli pravu formu, u posljednjih pet utakmica imaju po jedan poraz i remi te tri pobjede.

– Puno dobroga su napravili u posljednje vrijeme, imaju momčad koja želi igrati – kazao je Kopić prije puta.

Nije lako ni treneru Hajduka. Ima privremenog predsjednika, ne zna tko će mu biti novi šef, pa ni šef struke, što bi trebao biti sportski direktor. Ne zna ni hoće li nakon finala Kupa 23. svibnja i dalje biti trener Hajduka. Valjda hoće, osvoji li Kup, iako je zaslužio ostati i ako ga ne osvoji, a ugovor mu istječe.

Dakle, nije u poziciji da razmišlja ni o igračkom kadru za novu sezonu, ako se zasad nepoznati šefovi odluče ponuditi mu novi ugovor. Zato mu je i najbolje što je odlučio baviti se momčadi i ovom sezonom, a ostalim se bolje ne zamarati. Za ostanak bi mu bilo dobro da pobijedi Rudeš.

Ključne riječi

Komentara 10

DH
dalibor.hren
08:24 06.05.2018.

Pitajte ulicu! "Moj Hajdug" sigurno zna!

HR
Hrabraja
10:52 06.05.2018.

Torcidu za trenera

DU
Deleted user
12:47 06.05.2018.

Ostat će ako mu dozvole (tko, to ne znam) i to samo zato jer u ovom trenutku nema bolju ponudu. Imati ikakvu ulogu (predsjednik, trener, igrač itd.) u Hajduku je ludilo. Vjerujem da svi znaju zašto. Tamo si samo ukolikoko nemaš bolju opciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije