Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDE...

Treneri u mukama: Uzvrat polufinala Lige prvaka bez Hrvata?

Hrvatska i Malta sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Slavko Midzor/PIXSELL
04.05.2021.
u 14:30

Podsjetimo, u prvom ogledu u Madridu Real i Chelsea su remizirali (1:1), čime plavci imaju prednost u uzvratu

Iako se činilo da će veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Mateo Kovačić (26) biti spreman za uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida na Stamford Bridgeu, strateg Chelseaja Thomas Tuchel ističe da se pojavio novi problem u području bedrenog mišića. Zbog ozlijede mišića Mateo je propustio posljednjih šest utakmica, a izgledno je da će propustiti i sedmu.

– To je utrka s vremenom. Osjetio je nešto u istom mišiću, ali ne na istom mjestu. Nažalost, ne izgleda kao da će se stići oporaviti – rekao je Tuchel.

Nije niti Zidaneu puno lakše. Naime, upitan je i Modrić. Razlog tome leži u činjenici da je Modrić nakon utakmice osjetio bol u leđima.

Podsjetimo, u prvom ogledu u Madridu Real i Chelsea su remizirali (1:1), čime plavci imaju prednost u uzvratu. 

>> Milanovićev sin je odličan hrvač:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije