Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LE CHAMPIONAT

Treneri razočarani remijem 5-5

Lyon Marseille
Reuters
09.11.2009.
u 12:52

Spektakularan derbi s deset pogodaka u remiju 5-5 na Gerlandu u sklopu 12. kola Le Championnata odigrali su domaći Lyon i Marseille.

Sjajna je to bila utakmica za gledanje u kojoj su obje momčadi imale šansu doći do tri boda. Sjajna za gledatelje, ne i za Marseilleova trenera Didiera Deschampsa koji je komentirao susret:

- Utakmica je bila spektakularna za publiku, no ne i za mene kao trenera. Vjerujem da bi se s mojim riječima složio i trener Lyona Claude Puel, a ako nama bude potrebno da postižemo šest pogotka na gostovanjima da bismo slavili pobjede, onda je pred nama težak zadatak.

- Lyon ima talenta u svojim redovima, slažem se s time, ali mi smo ti koji su izgubili dva boda u ovoj utakmici. Razočaran sam i frustriran. Učinili smo previše pogrešaka i bili fizički nedorasli, stoga smo i primili tri pogotka u posljednjih deset minuta utakmice.

Na tragu Deschampsovih misli bio je i trener domaćina koji poput Marseilleova stratega žali za propuštenom pobjedom:

- Čestitao bih svojim igračima koji su pokazali karakter vrativši se u utakmicu nakon 4-2. Šteta je samo što nismo u potpunosti nagrađeni za svoj trud. I mi smo malo frustrirani, no činjenica jest da bismo kod 4-2 odmah potpisali remi 4-4. Naravno i da smo razočarani nakon što nismo došli do sva tri boda za što smo imali priliku.

Nakon 12 odigranih kola Lyon je drugoplasirana momčad francuskoga nogometnog prvenstva sa 24 osvojena boda, odnosno jednim manje od vodećeg Bordeauxa. Osmoplasirani Marseille sakupio ih je 18.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije