Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće im biti lako

Treneri na mukama: Leko nakon zatvora, Henry nakon debija

Ivan Leko
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
24.10.2018.
u 19:28

Nakon loših utakmica i problema s trenerima Club Brugge i Monaco sastaju se u Ligi prvaka (18.55 sati)

Trener belgijskog kluba Ivan Leko bio je osumnjičen za namještanje utakmica, no pušten je iz zatvora. Nakon što se vratio, na prvoj utakmici nakon cijele afere dočekala ga je hrpa navijača. Orila se pjesma, bili su razvučeni transparenti podrške, hrvatske zastave... Leko je i zaplakao. Mogao je plakati i nakon susreta jer remizirali su s Waasland-Beverenom (1:1).

Bila im je to posljednja prvenstvena utakmica prije europskog okršaja s Monacom. No ne trebaju ga se plašiti jer klub iz Kneževine ima svoje probleme. Igraju loše pa je na njihovu klupu zasjeo Thierry Henry. I imat će težak posao vratiti posrnule Francuze jer ne ide im u prvenstvu. Naime, posljednju utakmicu protiv Strasbourga izgubili su s 1:2. A sada protiv Bruggea najvjerojatnije neće igrati vratar Danijel Subašić zbog ozljede bedra. 
Na tablici Lige prvaka u skupini A Monaco je posljednji četvrti, dok je Club Brugge treći. Oba su kluba bez bodova. S njima su u skupini još Borussija Dortmund i Atlético Madrid. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije