Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNAI EMERY

Trener Villarreala uoči Dinama likuje zbog tri pobjede zaredom

Europa League - Round of 16 First Leg - Dynamo Kyiv v Villarreal
VALENTYN OGIRENKO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.04.2021.
u 19:31

Villarreal je pobijedio 3:0 kod Granade, a Moreno je zabio sva tri pogotka

Villarreal je na gostovanju kod Granade pobijedio 3:0, a Dinamo na gostovanju kod Šibenika odigrao "mršavih" 1:1. Naravno, trener španjolske momčadi Unai Emery mora biti optimist zbog tih rezultata uoči gostovanja na Maksimiru u četvrtfinalu Europske lige.

- Bio je izazov ostvariti tri pobjede u nizu. Sada nas čeka lijep izazov u Europskoj ligi protiv Dinama. Moramo zadržati ovu razinu - pohvalio je svoju momčad Emery i dodao da mu je drago vidjeti kako močad sazrijeva iz utakmice u utakmicu.

Hoće li se niz nastaviti za pet dana, preostaje nam vidjeti, ali nadajmo se da će Dinamo biti bliže onome što je pokazivao protiv Tottenhama, a manje bliže ovome protiv Šibenika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije