Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARINO Rezultat je trebao biti i veći u našu korist

Trener Udinesea opčinjen igrom svojih igrača

udine-txt.jpg
import
24.10.2008.
u 09:46

Udinese, trenutačno druga momčad talijanskog prvenstva, na sjajan način je otvorila natjecanje u Ligi UEFA-e. Sa odličnom igrom i uvjerljivim rezultatom su pobijedili Tottenham 2-0...

Navijači su na Friuliju mogli uživati, a tih 90 minuta je najzornije pokazalo u kakvoj je dobroj formi Udinese na startu sezone, a kroz kakvo tamno razdoblje prolazi Tottenham, momčad za koju je drugo poluvrijeme odigrao Luka Modrića, a drugi hrvatski nogometaš Vedran Ćorluka nema niti pravo nastupati u europskim natjecanjima (zbog ranijeg nastupanja ove sezone u Kupu UEFA-e za Manchester City, a ujedno je i ozlijeđen).

- Impresioniran sam i opčinjen igrom svojih nogometša. Sve je bilo idealno, stvorili smo bezbroj šansi i rezultat je trebao biti i veći u našu korist - rekao je trener talijanske momčadi Pasquale Marino i nastavio:

- Sve je bilo lakše nakon što smo postigli pogodak. Bilo je nervoze jer smo uočili kako smo bolji i kako moramo pobijediti. Naravno, još je sve ljepše izgledalo kada smo došli u poziciju da s igračem više okončamo utakmicu.

Tottenham je od 57. minute igrao s igračem manje zbog isključenja Jamiea O'Hare, koji zbog toga neće igrati u 2. kolu ove skupine kada u Londonu igraju Tottenham i hrvatski predstavnik Dinamo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije