Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurij Vernidub

Trener Sheriffa: Kako sam motivirao igrače? Nikako, vidjeli su što je Krznar govorio

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
26.08.2021.
u 09:09

– Čitao sam intervju trenera Dinama koji je rekao da ne pristaje na penale, već želi sve riješiti u regularnom dijelu i produžecima. Zbog toga nisam trebao posebno motivirati dečke, oni su samo napravili posao.

Sheriff je sinoć na Maksimiru završio posao protiv Dinama, s 0:0 se plasirao u skupinu Lige prvaka i postao prva moldavska momčad koja će igrati u tom natjecanju.

– Moj san se ostvario, to su zasluge cijele naše momčadi, svih ljudi u klubu. Imali smo težak put do Lige prvaka, ponosim se ovim rezultatom, pobijedili smo u šest utakmica, dvije odigrali neriješeno. Zabili smo 14 golova, primili ih samo dva – rekao je trener Sheriffa Jurij Vernidub.

Kako je motivirao igrače?

– Čitao sam intervju trenera Dinama koji je rekao da ne pristaje na penale, već želi sve riješiti u regularnom dijelu i produžecima. Zbog toga nisam trebao posebno motivirati dečke, oni su samo napravili posao. Mi smo imali dosta problema, ali smo ostvarili svoje snove, upoznali smo Dinamo, to nam je donijelo rezultat. Zaslužili smo nastup u Ligi prvaka – rekao je Vernidub.

Što očekuje Sheriff u Ligi prvaka.

– Volio bih neku od najboljih pet momčadi svijeta. Želimo najjače momčadi u Europi, onda će doći i najbolji igrači svijeta u Tiraspol, pa ćemo protiv njih pokazati svoju kvalitetu. Zahvaljujem i Moldavskom nogometnom savezu koji nam je odgodio četiri prvenstvene utakmice – zaključio je trener Sheriffa.

>> Hrvatski nogomet pod povećalom: Razgovarali smo s Josipom Šimunićem, Nenadom Črnkom i Ilijom Lončarevićem

Ključne riječi

Komentara 10

ST
stefj
10:11 26.08.2021.

Može se sad šepuriti koliko želi, kada je s druge strane Krznar. Vidjet ćemo uskoro kvalitetu kada krenu prave utakmice... Krznar je izgubio i od Slavena, a njegova taktika posjeda usmjerena je na statistiku, ne na golove i rezultat, dok je priprema ekipe i analiza protivnika na razini neke amaterske lokalne lige...

Avatar Joja
Joja
09:52 26.08.2021.

Mamic kriv?

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:43 26.08.2021.

Ove sezone i ova liga je sasvim ok za napredak Dinama s obzirom na igrače kojima raapolaze. Nema kukanja. Bravo Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije