Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makljaža u bazenu

Trener s obje noge pogodio igrača u glavu, uslijedio je kaos!

Foto: Screenshot
14.04.2019.
u 17:11

Udarenom vaterpolistu ubrzo je u pomoć pristigao suigrač koji je odalamio trenera šakom u glavu

Nezapamćene scene stižu nam iz Rusije, točnije iz moskovske amaterske vaterpolo lige. Utakmica je okončana žestokom tučnjavom, a indicent je započeo tako što je trener jedne od momčadi počeo verbano vrijeđati suparničke igrače. 

Psovke i uvrede su se ubrzo pretvorile u fizički sukob, a snimka svjedoči da su isprovocirani vaterpolisti trenera u dva navrata pokušali pogoditi loptom. Umjesto njega, lopta je pogodila sutkinju, a trener je zatim skočio u bazen i s obje noge udario rivala u glavu.

Udarenom vaterpolistu ubrzo je u pomoć pristigao suigrač koji je odalamio trenera šakom u glavu, a uzavrele strasti su se potom ipak primirile. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
17:40 14.04.2019.

kulturni rusi!hahahahahahaha očekujem onog rusoljupca!

Avatar rubinet
rubinet
18:32 14.04.2019.

"Trener s obje noge "?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije