Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL REMIZIRAO

Trener Reala na udaru zbog Luke: Kritike nisu zaobišle ni Modrića

Luka Modrić
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/5
16.09.2018.
u 12:41

Domaćin je vodio od 32. minute golom Muniaina, da bi kraljevima bod spasio Isco u 63., i to samo dvije minute nakon što je zamijenio Luku Modrića.

Real Madrid prvi put ove sezone u Primeri nije pobijedio, u četvrtom kolu morali su se zadovoljiti samo bodom odigravši 1:1 u Bilbau kod Athletica.

Domaćin je vodio od 32. minute golom Muniaina, da bi kraljevima bod spasio Isco u 63., i to samo dvije minute nakon što je zamijenio Luku Modrića.

A baš se zbog Modrića i Garetha Balea, kojeg je zamijenio nešto kasnije trener Reala Julen Lopetegui našao na udaru Marce.

- Ne mijenjaš Modrića i Balea u utakmici koju ideš dobiti - naslov je na tekstu Marcu gdje su ocjene igrača.

- Iznenađujuće zamijenjen nakon sat vremena u trenutku kada je Real gubio 1:0, iako igra koju je pružio neće mu pomoći u kampanji za nagradu The Best. Nije bio na pravoj razini, ali to može samo dobiti ako će igrati - piše ugledni španjolski dnevnik o Luki.

Kraljevi se sad okreću Ligi prvaka i utakmici s Romom koja ih čeka u srijedu.

>> Pogledajte i kako je Modrić rasplakao španjolske navijače


 

Komentara 8

PR
prajdali100
14:42 16.09.2018.

Matiji je laknulo, Modrić je zamijenjen.....Matija u VL još bolje stoji !

AG
Agricola
13:07 16.09.2018.

To je mišljenje samo jednog novinara i ništa više. Real nikad nije lako dolazio do pobjede u Bilbaou. A što se tiče Modrića, Lopetegui je sam rekao da će mu dozirati nastupe, da on nije upitan ali da će ga na početjku uvoditi iz igre, ta faza je prošla, pa zatim da će ga vaditi iz igre nakon sat vremena, ta faza je u tijeku, uskoro će ga vaditi nakon 75 minuta, i kad dođe špica jesenjeg dijela sezone Modrić će igrati 90 minuta, a ostali će misliti što će i kako će...

HR
hrvatin
17:47 17.09.2018.

Zasto ne pisete da je promasio prazan gol na pocetku utakmice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije