Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA REAKCIJA

Trener "poludio" i zasuo led palicama i opremom

Hokej na ledu
Marko Lukunić
12.11.2009.
u 11:01

Sve do tog trenutka bila je to samo još jedna utakmica u Južnoj profesionalnoj hokejaškoj ligi. A onda je trener Louisiana IceGatorsa "poludio" na suce i počeo bacati na led praktički sve što mu je došlo pod ruku.

- Večer prije igrali smo također protiv Pensacole i dva igrača su dobila 20 šavova, a bez kazne za protivničku momčad. Prije mog ispada omjer kazni je već bio 7-2 za nas - priča Brent Sapergia, koji je pažnju Amerikanaca, ali i ostatka svijeta, zaradio bacajući na led palice, posudu s pićem, liječničku opremu i sve ostalo što mu se našlo pod rukom.

- Na kraju je ispalo komično. Pomoćni trener mi je u jednom trenutku rekao "Brente, propustio si baciti one tri ljepljive trake" - priča Sapergia.

Zanimljivo, Sapergia je inače predsjednik kluba, koji je prije petnaestak dana sjeo na trenersku stolicu. Svoju zamjenu, nakon što je dobio zabranu bavljenja trenerskim poslom doživotno, našao je - na tribini.

Je li Amerikanac vidio ispad rukometnog trenera/predsjednika kluba Hypa, Gunnara Prokopa, ne zna se, ali je zanimljivo pogledati način obračuna sa sucima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije