Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK - OSIJEK

Trener Osijeka tvrdi da je na Poljudu atmosfera linča, Burić mu odgovorio

Damir Burić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
09.11.2019.
u 00:30

– Generalno, meni se ne sviđa atmosfera na stadionima kao što je Poljud. To je uvijek neka atmosfera linča.

Jedan od nedjeljnih derbija u Prvoj HNL igraju Hajduk i Osijek (15 sati). Utakmicu je najavio trener Osijeka:

– Hajduk je u pozitivnom nizu na domaćem terenu, nadamo se da će ta serija završiti u nedjelju. Ranjen je nakon dva poraza od Gorice i ispadanja u kupu. U obje je utakmice dobro izgledao, ali završilo je negativno. Ima kvalitetu – rekao je Ivica Kulešević pa se osvrnuo na atmosferu na Poljudu:


– Generalno, meni se ne sviđa atmosfera na stadionima kao što je Poljud. To je uvijek neka atmosfera linča.


Trener bijelih rekao je:


– Ovaj je tjedan bio težak. Puno smo razgovarali, analizirali. Nadam se da smo se skupili. Imamo veće mogućnosti što se tiče igrača. Mislim da možemo izvesti sastav koji je u stanju pobijediti. Osijek ima bezbroj napadača na klupi, a kamoli na terenu – rekao je Damir Burić te komentirao atmosferu.


– Svaka momčad koja dođe k nama osjeti što je ambijent. Igra se u pravom nogometnom ambijentu, svakome je doživljaj doći na Poljud.

Ključne riječi

Komentara 2

VK
vječni krojf
12:46 09.11.2019.

Burić ti valjda nisi sav na poljudu.Dobro kaže osjecki trener to je atmosfera linča i nekakvog malog rata,a pogotovo kada igraju ZG klubovi.Mnogi posjetitelji utakmica na Poljudu ne dolaze radi nogometa već radi neceg drugog.

DH
dalibor.hren
12:29 10.11.2019.

Atmosfera je ratna, divljačka: petarde, topovski udari, bengalke...No tak je gotovo na svim stadionima u RH! Prvoligaškim, normalno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije