Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKID SURADNJE

Trener kojem su igrači okrenuli leđa dobio otkaz

Foto: Twitter
19.05.2017.
u 12:48

"Nakon pažljivog promišljanja nastalih okolnosti i dugotrajnih razgovora s trenerom prve momčadi, izvršni direktor NK Istra 1961 Michael Glover donio je odluku o raskidu ugovora s trenerom prve momčadi Marijom Totom", objavila je Istra.

Marijo Tot više nije trener nogometaša Istre. Uprava kluba odlučila mu je otkazati suradnju nakon što su se igrači pobunili protiv njega.

"Nakon pažljivog promišljanja nastalih okolnosti i dugotrajnih razgovora s trenerom prve momčadi, izvršni direktor NK Istra 1961 Michael Glover donio je odluku o raskidu ugovora s trenerom prve momčadi Marijom Totom. Poziciju privremenog trenera prve momčadi do kraja sezone preuzet će dosadašnji pomoćni trener Darko Raić-Sudar", objavila je Istra.

Igrači Istre u srijedu su na utakmici s Dinamom simbolično pokazali da više ne žele Tota. Uoči utakmice na Maksimiru poredali su se i okrenuli leđa treneru.

1/16

Nakon što je Istra osigurala ostanak u ligi, čelnici kluba od Tota su tražili da češće koristi mlađe igrače, što se samom treneru nije baš svidjelo pa je navodno igračima rekao da će otići iz kluba. No nakon razgovora s Gloverom Tot se predomislio i poslušao što se od njega traži, a to, pak, igračima nije ''sjelo'' i okrenuli su se protiv njega. Prekipjelo je iskusnom golmanu Vanji Iveši koji se posvađao s predsjednikom Michaelom Gloverom, a klub ga je suspendirao. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije