Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Massimiliano Allegri

Trener Juventusa: Modriću ne bih dao nagradu za najboljeg igrača svijeta

Massimiliano Allegri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.09.2018.
u 14:50

- Bez ikakvog vrijeđanja Modrića, Zlatnu loptu bih dao Ronaldu za sve što je napravio prošle sezone. Mislim da je on to zaslužio - rekao je Allegri.

Luka Modrić po mnogima je zaslužio nagradu za najboljeg igrača svijeta, no ne i za trenera Juventusa Massimiliana Allegrija

- Bez ikakvog vrijeđanja Modrića, Zlatnu loptu bih dao Ronaldu za sve što je napravio prošle sezone. Mislim da je on to zaslužio - rekao je Allegri.

Allegri je najavio da će Mario Mandžukić igrati u nedjelju protiv Sassuola.

- Mogu potvrditi da će igrati Mandžukić, a Pjanića ću vjerojatno odmarati. Njega mogu zamijeniti Can ili Betancour, iako obojica imaju drugačije karakteristike.

Ronaldo još nije zabio za Juventus.

- Cristiano je dobro radio prošli tjedan i vjerujem da će sutra zabiti. Od njega ne očekujem ni više, a ni manje nego što je do sada napravio, ali vjerujem da će probiti led i zabiti Sassuolu - zaključio je trener Juventusa.

>> Pogledajte kako je Luka Modrić rasplakao navijača

Komentara 15

ĐO
Đomba
16:39 15.09.2018.

Normalno da bi daonagradu Ronldu,veliki trener s velikim igracima a ne moze nista osvojiti u ligi prvaka.Sada mu je bolji Mandukic od Ronalda,nema mu Modrica da mu namjesta golove e moj Alegri prije reci hop nego skocis!

MA
Marko1337
16:09 16.09.2018.

Luzeru, a tko će tebe pitati ? Upropastili ste talijanski nogomet pa zahvaljujući takvim nesposobnjakovićima Italija se nije ni plasirala na svjetsko prvenstvo.

PO
pozornik66
16:34 15.09.2018.

Ronaldova mama i sestra isto misle da je on zaslužija zlatnu loptu 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije