Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon incidenta

Trener Ivane Habazin izašao iz bolnice i dobro se oporavlja

Ivana Habazin i James Ali-Bashir
Foto: Screenshot
1/5
15.10.2019.
u 20:09

Aliju Bashiru su dvaput operirali vilicu, a po posljednjim informacijama uspješno se oporavlja te je otpušten iz bolnice

Hrvatska boksačica Ivana Habazin trebala se u američkom Flintu boriti protiv Amerikanke Claresse Shields, ali je nakon incidenta u kojem je stradao njezin trener James Ali Bashir otkazala borbu.

Podsjetimo, na vaganju uoči boksačke priredbe Alija Bashira je mučki s leđa udario brat Claresse Shields. Od silovitog udarca trener pao u nesvijest te je hitno prebačen u bolnicu na operaciju.

>> Pogledajte što je Ivana Habazin rekla nakon povratka iz SAD-a

Aliju Bashiru su dvaput operirali vilicu, a po posljednjim informacijama uspješno se oporavlja te je otpušten iz bolnice.

'Razgovarao sam s Jamesom Alijem Bashirom. Hvala Bogu da su ga opustili iz bolnice, sada je kod kuće gdje se odmora i oporavlja. Bashir je čovjek snažnog uma, tijela i duha, sve to mu znatno pomaže u ovim trenucima. Molim se za njegov brz i potpun oporavak', napisao je Mark Taffet, zastupnik američke boksačice Claresse Shields.

- Došao je s leđa i udario ga je sa šakom. Neki su vidjeli da ga je udario s leđa, pa u vilicu, a ja sam vidjela da ga je udario u predjelu uha i malog mozga. Kako ga je udario, tako je trener pao u nesvijest. Zapravo, srušio se kao stablo i još udario u pod - rekla je Ivana Habazin na povratku u Hrvatsku.

Policija je uhitila napadača Artisa Macka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije