Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJU U 1. HNL

Trener Istre: Zašto bih dao ostavku? Popit ću 20 piva!

Istra Sibenik
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/28
02.06.2016.
u 10:36

– Majstore, imate 17 utakmica bez pobjede. Ostavku morate podnijeti. Ja ovaj klub više neću pratiti - rekao je jedan novinar Panadiću.

Netko je u gužvi tražio čak i – gaće. Bilo je ‘daj šta daš’, jer igrači Istre već su sve podijelili euforičnim navijačima koji su trčali po stadionu Aldo Drosina gore-dolje nakon što je Istra 1961 ostala u Prvoj HNL. Šibenik je pak ostao u Drugoj HNL. Vratar domaćina Ivan Brkić poslušno je skinuo donji dio dresa i gurnuo ga u ruke navijaču. Što je drugo mogao. Bio je to trofej nakon šokantne utakmice, u kojoj se novi prvoligaš odlučivao u šestoj seriji jedanaesteraca! Prva utakmica 1:1, ona sinoć 1:1, pa je odlučivala sreća. Šibenski Nigerijac Jamilu Collins plakao je sa strane, on je bio taj koji je promašio, čiji je udarac odletio visoko na tribinu i tako zapucao prvu ligu...

Collinsa su tješili čak i igrači Istre. Bilo je tužno. Ali, to je lutrija. Netko dobiva, netko gubi. No, tek je - slijedio kaos i to na novinarskoj konferenciji kad je mikrofon preuzeo trener Istre Andrej Panadić.

– Igre nije bilo, samo borba i agresivnost. Sezona je za nas morala ovako šokatno završiti, bila je cijela turbulentna, i možda nije loše da je tako završilo. Trebamo sve ispočetka. Bila je to lutrija jedanaesteraca – pričao je Panadić.

Niste pobijedili ni danas, netko je primjetio. Naime, Istra jedinu pobjedu ove godine ima iz prve utakmice i to prijateljske, protiv Rovinja. Sve ostalo – remiji i porazi.

– Ne zanima me, želim popiti pivu na miru – prekinuo je novinarsko pitanje Panadić.

Ma popijte vi deset piva, ali dajte ostavku, uzvratio je ljutito kolega s jednog lokalnog portala.

– Danas ću popit 20 piva - uzvratio je trener Istre.

– Majstore, imate 17 utakmica bez pobjede. Ostavku morate podnijeti. Ja ovaj klub više neću pratiti - uzvratio je novinar.

Ipak, bio je to tek jedini nezadovoljnik, ostali su kolege pustili treneru da uživa. Ostaje prvoligaš...

– Vidimo se, ako me zaista ne smijene – rekao je trener i otišao u noć. 

>> Istra na jedanaesterce pobijedila Šibenik i ostala prvoligaš

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije