Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJEN JE!

Trener hrvatskog reprezentativca: 'Moramo iskoristiti ovu njegovu formu'

International Friendly - Turkey v Croatia
MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.02.2021.
u 23:31

- Kada je ušao Budimir bio se osjećao umor i bilo je prostora kojeg je iskoristio. On se nalazi u sjajnoj formi, vidjet ćemo hoće li nastaviti zabijati ovako - rekao je Arrasate.

Trener španjolskog nogometnog prvoligaša Osasune Jagoba Arrasate rekao je u nedjelju navečer kako je hrvatski reprezentativac Ante Budimir (29) u sjajnoj formi jer je zabio četiri gola u posljednje tri utakmice u španjolskom nogometnom prvenstvu.

- Ide ga gol, a to se jako teško postiže. Moramo iskoristiti ovakvu njegovu formu - izjavio je Arrasate na konferenciji za medije poslije gostujuće pobjede od 1:0 nad Levanteom. 

Budimir je ušao u igru u 71. minuti, a tri minute kasnije zabio je pobjednički gol.

- Kada je ušao Budimir bio se osjećao umor i bilo je prostora kojeg je iskoristio. On se nalazi u sjajnoj formi, vidjet ćemo hoće li nastaviti zabijati ovako - rekao je Arrasate.

Hrvatski golgeter je ove sezone u 17 utakmica zabio sedam golova za Osasunu, od čega šest u prvenstvu i jedan u kupu.

Posljednjim golovima izvukao je "crvene" iz Pamplone iz zone ispadanja te ih pogurao do 12. mjesta među 20 klubova Primere.

Prošli vikend je izjavio kako razmišlja "utakmicu po utakmicu" te da je sretan zbog golova i bodova koje je počela osvajati Osasuna.

Momčad je u posljednje četiri utakmice upisala tri pobjede. Do tada je imala samo jednu pobjedu u prvenstvu ostvarenu u listopadu.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
luanti
20:55 15.02.2021.

Toliko je oduševljen da igra 20 minuta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije