Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTUJU U ZAPREŠIĆU

Trener Hajduka: Nisam se došao nekome svidjeti, moj ugovor je nebitan

Željko Kopić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/4
13.04.2018.
u 13:44

- Nije to nešto s čime se bavim i o čemu razmišljam, imamo pred nama utakmicu u Zaprešiću, fokusiran sam na ekipu i na svakog pojedinca u njoj.

Hajduk u 29. kolu HNL-a gostuje u Zaprešiću kod Intera gdje traže nastavak niza neporaženosti koji traje još od 24. veljače i poraza na Poljudu 0:1 od Slavena. Bijelima pobjeda treba i kako bi zadržali bod prednosti ispred Rijeke u borbi za drugo mjesto.

- Svjesni smo da nas čeka zahtjevan protivnik koji je stabilan u sredini tablice. Igraju dobar nogomet bez obzira na rezultat zadnje utakmice. No naša momčad je spremna, odlučna da odigra dobru utakmicu i bude na pravoj razini, da pokažemo sve ono što radimo na treningu. U dvoboju s Lokomotivom smo prvo poluvrijeme imali 90 posto točnih dodavanja, to je smjer u kojem želimo ići i radimo sve da susret s Interom bude nadogradnja na to. Želimo prikazati dobar nogomet i doći do sva tri boda - rekao je trener Hajduka Željko Kopić koji je morao odgovarati i na pitanje o svom statusu jer mu ugovor istječe na kraju sezone.

- Stavio sam od početka do znanja da nisam došao da se nekome svidjeti. Moj ugovor je apsolutno nebitan u ovom trenutku, nije to nešto s čime se bavim i o čemu razmišljam, imamo pred nama utakmicu u Zaprešiću, fokusiran sam na ekipu i na svakog pojedinca u njoj.

Ključne riječi

Komentara 1

JU
Jure7
07:01 14.04.2018.

Najbolji trener u HNL-u... Nadam se da će bar jos 2-3 sezone voditi Hajduk....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije