Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA VULIĆA

Trener Hajduka: Nije nam sviran čisti jedanaesterac kod 0:0

Hajduk - Osijek
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
07.10.2018.
u 21:17

- Moramo ovo zaboraviti što prije. Mi smo Hajduk i ovo nam se ne smije događati. Bit će teško, ali na muci se poznaju junaci.

Osijek je u derbiju 10. kola na Poljudu slavio protiv Hajduka s 2:0.

- Došli smo ovdje pobijediti i tako smo se postavili. Neću biti bahat, ali da smo u nekim situacijama bili mirniji, mogli smo i uvjerljivije slaviti. Naša je pobjeda sasvim zaslužena - rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Hajduk - Osijek
1/9

Zoranu Vuliću bio je to prvi poraz na klupi Hajduka.

- Šteta, pobjedom smo se mogli priključiti vrhu ljestvice. Moram reći da je bio čisti jedanaesterac za nas prije prvog gola Osijeka koji nije suđen. No, to ne opravdava moje igrače. Dali smo sve od sebe, ali ovo je kvaliteta koju imamo - rekao je Vulić te se osvrnuo na stanku zbog igranja reprezentacije.

- Moramo ovo zaboraviti što prije. Mi smo Hajduk i ovo nam se ne smije događati. Bit će teško, ali na muci se poznaju junaci.

>> Pogledajte kako se Rijeka oprostila od Matjaža Keka koji više nije trener

Komentara 14

ST
stefj
21:52 07.10.2018.

Opet kme, kme...

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
21:42 07.10.2018.

Usrali ste se ko i obično, igra bez glave i repa

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
21:47 07.10.2018.

još malo pa u drugu ligu!😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije