Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO I VAR

Trener Hajduka nezadovoljan: Gorici smo poklonili penal, a onda i crveni karton

U 7. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
03.10.2020.
u 23:35

- VAR je takav. Kada je situacija za ofsajd povlače se linije. Sudac je tu da procijeni, uz ljude u VAR sobi. Malo to daje neizvjesnost.

Trener Hajduka Hari Vukas prokomentirao je šokantnu utakmicu u kojoj je njegova momčad na kraju izgubila od Gorice s 2:1.

- Naravno da smo nezadovoljni rezultatom. Očekivali smo puno više, s obzirom na razvoj situacije na terenu, pogotovo u prvom poluvremenu gdje smo diktirali ritam, stvorili jako puno situacija za gol, a vodili smo samo 1:0. Mislim da je u tim trenucima utakmica trebala biti riješena. U drugom dijelu smo opet imali situacije za povećanje vodstva, nakon čega smo ušli u seriju kardinalnih pogrešaka. Poklonili smo penal Gorici, a nakon toga i crveni karton. Dobili smo veliku šansu u zadnjoj minuti, ali je nažalost nismo realizirali - rekao je Vukas, a prenosi Dalmatinski portal.

Prvim poluvremenom je zadovoljan.

- Bilo je baš dobro, ali ne živi se od dojma. Te situacije treba riješiti, treba imati ubilački instinkt. U jednom dijelu drugog poluvremena smo se povukli, a kad smo se stabilizirali dogodio se penal i crveni karton. Ne mogu momcima prigovoriti na trudu i zalaganju. Ako možemo izvući nešto pozitivno to je gard iz prvog poluvremena.

Zašto je zamijenio Jurića?

- Već na poluvremenu je bio upitan zbog ozljede ruke. On je takav, nastavio je, ali je na kraju morao izaći.

Kako komentira procjene VAR-a?

- VAR je takav. Kada je situacija za ofsajd povlače se linije. Sudac je tu da procijeni, uz ljude u VAR sobi. Malo to daje neizvjesnost. Možda je neutralnim gledateljima to zanimljivo, a nama na jednoj ili drugoj strani neizvjesnost iščekivanja. Danas je VAR donio dosta toga. I mi smo imali penal na kraju.

A trener Gorice Valdas Dambrauskas bio je presretan.

- Nevjerojatna utakmica na kraju je otišla na našu stranu jer smo vjerovali da možemo zabiti gol. Već smo imali utakmice u kojima smo gubili i vraćali se i zbog toga moji igrači zaslužuju sve čestitke za ovu pobjedu i prvo mjesto koje držimo - rekao je Dambrauskas.

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
23:55 03.10.2020.

E a biti će to ono kako se zovu, e Karma, kada se stvari malo okrenu, nema više pobjeda iznuđenih penalima i crvenima, da to se zove Karma, sve se vrati, to je kada hajdugovci za svako igranje protivnika u svom šenasetercu viču sucu penal, za svaki faul viču crveni, e pa Hajdug je nisko pao, nema tu ničeg dobrog...reset

Avatar Joejordan
Joejordan
03:23 04.10.2020.

To je onaj što je rekao da je ponosan i zadovoljan kad je izgubio u Turskoj s 2:0??zadovoljan a hajduk ni gola nije mogao postići,to su ti naši treneri kojima je vrh vrhova domet UAE.

PE
perolero23
11:08 04.10.2020.

Zalosno je na sto je Hajduk spao zadnjih godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije