Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIVIRANI DAMBRAUSKAS

Trener Hajduka najavio veliki derbi s Dinamom: Zajedno s navijačima idemo po pobjedu!

Split: S 4:0 Hajduk uvjerljivo pobijedio Lokomotivu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
16.04.2022.
u 15:33

- Dinamo je najopasniji protivnik. Ne bih o pojedincima, pripremamo informacije za igrače. Sad je najvažnije odmoriti se i da budemo fokusirani.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas nije krio zadovoljstvo nakon minimalne pobjede Hajduka nad njegovim bivšim klubom Goricom u 31. kolu Prve HNL.

- Najprije, želio bih čestitati Uskrs Hajduku, svim navijačima i zaposlenicima. Želim svima mir koji je potreban u svijetu - kazao je pa nastavio:

- Učinili smo sami sebe nervoznima do kraja utakmice. Da smo iskoristili 50 posto stvorenih šansi ranije bismo riješili pitanje pobjednika. Nismo Gorici dali nijednu pravu priliku, ali u drugom dijelu smo izgubili posjed. Kad vodite i kad imate ovako važnu utakmicu, svakom igraču je na pameti kako osvojiti tri boda. U ovom trenutku je najvažnije osvajati bodove i tako se dogodilo da smo se povukli. To nije bio plan, ali Gorica je jedna od ekipa koje žele kontrolirati posjed.

Naravno, sad je svima u Splitu na umu isključivo derbi s Dinamom (srijeda, 20. travnja, 19 sati).

- Dinamo je najopasniji protivnik. Ne bih o pojedincima, pripremamo informacije za igrače. Sad je najvažnije odmoriti se i da budemo fokusirani. Idemo po pobjedu. Znamo koliko ta utakmica znači navijačima i klubu i mogu obećati da ćemo dati sve od sebe za ta tri boda. Zahvalio bih navijačima na podršci, volimo vas i vjerujem da ćemo skupa ići po novu pobjedu u srijedu - zaključio je Dambrauskas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Navijač Hajduka podigao bodrenje kluba na višu razinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije