Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal na Braču

Trener gostiju psovao sucu Isusa i Gospu, trener domaćih slao delegata u Rep. Srpsku

Foto: Makarska televizija/Screenshot
1/2
02.04.2019.
u 11:56

U 98. minuti isključen je domaći trener Nenad Bilić zbog vrijeđanja delegata ('đubre jedno') i drugog pomoćnog suca ('što te nije ubilo to što te pogodilo')

Utakmice između Postire Sardi i Mladosti Proložac u  1. Splitsko-dalmatinskoj ŽNL zbog zapisnika nakon utakmice izazvala je brojne reakcije.  

Delegat Ante Vuković napisao je detaljan izvještaj, a njime dominiraju uvrede jednog i drugog trenera

"Organizacija utakmice prema propozicijama za ovaj rang takmičenja. Sportske identifikacije obje ekipe, kao i licence oba trenera, uredne. Postignuti golovi regularni. Opomene opravdano dodijeljene, kao i isključenja. U 5. minuti teško se povrijedio domaći igrač Joško Radošević (pukla ključna kost). Prekid je trajao pet minuta. U 66. minutu udaren je u lijevo uho drugi pomoćni sudac s tribina nekim predmetom, a povreda nije vidljiva. Nakon prekida u trajanju od osam minuta, a kako se pomoćni sudac nije osjećao spremnim za nastavak utakmice, njegovu dužnost preuzeo je četvrti sudac u 52. minuti.

Opravdano je isključen gostujući trener Ante Knezović koji je demonstrativno ušao na teren, bacio jaknu na travu i vrijeđao glavnog suca (j. ti Isusa i Gospu) nakon čega je otišao na tribine. U 98. minuti isključen je domaći trener Nenad Bilić zbog vrijeđanja delegata ('đubre jedno') i drugog pomoćnog suca ('što te nije ubilo to što te pogodilo').

Poslije utakmice u službenim prostorijama obratio se delegatu riječima: 'Pođi u Republiku Srpsku, majmune jedan'. U 89. minuti zbog druge javne opomene opravdano je isključen gostujući igrač Mate Grabovac. Utakmica je uredno prijavljena PP Brač. Doček i ispraćaj gostiju korektan. O suđenju slijedi izvještaj. CD će se dostaviti u utorak u Savez", navodi se u izvještaju.

>>> Pogledajte koji su poznati očevi trenirali svoje sinove

Ključne riječi

Komentara 4

NA
Nale50
16:19 02.04.2019.

...uvjeren sam da će ante knezović( namjerno pišem malim slovom!!!)...za Uskrs imati bogat blagdanski stol..pa će možda i na Misu doći...bruka i sramota!!!!

OB
ObrenM
15:59 02.04.2019.

Gdje su sad oni,koji bi trebali zastititi krscanske svetinje i osjecaje vjernika?Ante Knezovic,steta sto nosi tako casno ime.Po vokabularu to je primitivan i nemoralan covjek.Jadni oni koje on trenira kao i njegova obitelj

EU
eugenkak
12:08 02.04.2019.

Split, pa nije valjda oni su inace jako kulturni ako mi ne vjerijete samo pogledajte Torcidu i Nas Jajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije