Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA SITUACIJA

Trener Gorice nezadovoljan suđenjem, kapetan Hajduka gol posvetio preminulom ocu

Hajduk - Gorica
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
18.08.2019.
u 22:45

- Prijelomni trenutak je 15. minuta, gdje nije sviran penal na Dvornekoviću. Ne znam što će pokazati analiza, ali po meni je bio - rekao je Jakirović.

Hajduk je u petom kolu HNL-a svladao Goricu što mu je prva pobjeda nad tim klubom u pet dosadašnjih susreta. Bijeli su na Poljudu slavili s 3:0.

- Baš mi je drago zbog Jaira i Juranovića. Mi stvarno nismo imali sreće u Koprivnici, ali rekao sam momcima 'idemo raditi, dati sve od sebe, trku i agresiju ispoljiti danas'. Pobjeda je nagrada za sve. Ne trebaš ići na sreću, nego na znanje i kvalitetu, momci su to jako dobro odradili. Tražili smo jako puno dubine, ali opet je bilo dosta situacija koje nismo realizirali i gdje smo mogli odigrati pas - rekao je trener Hajduka Damir Burić, prenosi Dalmatinski portal.

Sjajan gol zabio je Josip Juranović za konačnih 3:0.

- Otvorilo mi se, Teklić mi je dobro otvorio prostor. Ušao sam u sredinu, cimnuo jednog i poslao loptu u suprotne rašlje - rekao je Juranović i dodao:

- Protiv Lokomotive sam igrao u veznom redu, a danas na desnom beku. Napokon mi se isplatio trud, gol posvećujem preminulom tati.

Trener Gorice Sergej Jakirović smatra da njegovoj momčadi nije sviran jedanaesterac kod 0:0.

- Prijelomni trenutak je 15. minuta, gdje nije sviran penal na Dvornekoviću. Ne znam što će pokazati analiza, ali po meni je bio. Poslije je bilo puno nervoze, Hajduk nam je dobro parirao agresivnošću i čvrstinom. Drugi gol i isključenje su prelomili utakmicu i na kraju je pobjeda Hajduka zaslužena - rekao je Jakirović.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
Trnjan
10:12 19.08.2019.

Ma nije moguče da suci navlače za Hajduk!!!

Učitelj
08:49 19.08.2019.

Nisam vidio tu situaciju al iz ovog Jakirevićevog kmečanja naslučujem da privatno navija za KNOJ Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije