Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - S. Belupo

Trener Dinama donio sjajnu vijest navijačima uoči nastavka prvenstva!

18.11.2016., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 16. kolo, GNK Dinamo - NK Istra 1961. Ivaylo Petev. Photo: Sanjin Strukicl/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukicl/PIXSELL
1/5
17.02.2017.
u 14:36

- Slaven je solidna momčad, sviđa mi se kako igraju, znam da neće biti lako, ali sve ovisi o nama i kakav će biti naš pristup.

Već večeras utakmicom Istre i Lokomotive počinje proljetni nastavak HNL-a. Bit će to zanimljiva polusezona u kojoj se Rijek i Dinamo bore za naslov prvaka, a modri će prvi na teren, u subotu u 17 sati na Maksimiru dočekuju Slaven Belupo.

- Očekuje nas početak prvenstva, nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu, nastaviti formu koja nas je krasila na pripremama i uzeti tri boda. Znamo da je prva utakmica uvijek specifična pa se trebamo psihički pripremiti i igrati s velikim samopouzdanjem, rekao je u najavi Ivajlo Petev, a onda razveselio Dinamove navijače rekavši da dva velika pojačanja Sammir i Guilherme već sutra konkuriraju za sastav.

- Machado ne konkurira jer je 4-5 dana bio bolestan, Benković, Henriquez i Soudani također nisu spremni te neće biti među 18 igrača. Sammir? On će konkurirati za utakmicu.

Slaven Belupo prvi dio sezone završio je na petoj poziciji, ima 27 bodova, a gotovo da je zacementiran za tu poziciju. Hajduk mu bježi čak deset bodova, a ima sedam više od Lokomotive i Intera.

- Slaven je solidna momčad, sviđa mi se kako igraju, znam da neće biti lako, ali sve ovisi o nama i kakav će biti naš pristup.

>>Sammir lovi rekord, a Rijeka prvu titulu! Hajduk je zadnji naslov osvojio kad je Gotovina još bio u bijegu

Komentara 9

HO
Hotspot
17:09 17.02.2017.

sretno dinamu u pohodu na novu titulu i da što prije prestigne rijeku na tablici, previše se hvale i pušu ;-))

SE
senior
18:04 17.02.2017.

Plačite kibici gubitničkih ekipa. U HNL nema niti jednog igrača osim Dinamovih igrača koji znaju što je to ovojiti prvenstvo, biti prvak. Tako će i ostati, pačite od muke. Maminjo je ljestvicu od 10 uzastopnih godins osvajanja titule podigao naa 25 godina. Ostarit ćete čekajući titulu a možda ju nećete ni živi dočekati. Patite samo to vam ostaje.

IV
IvicaKerempuh
18:23 17.02.2017.

A koja je to momcad iz grada Rijek???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije