Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI MU SUSPENZIJA

Trener Boston Celticsa imao intiman odnos zbog kojeg će požaliti

Instagram screenshot
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.09.2022.
u 16:13

Time Udoka nije doveo u pitanje poziciju prvog trenera kluba, ali mu sigurno slijedi suspenzija, pitanje samo u kakvom vremenskom roku.

Ime Udoka, 45-godišnji prvi trener NBA momčadi Boston Celtics, aktualnog doprvaka, bit će suspendiran od strane svog kluba zbog „neprikladnog odnosa“.

Američki mediji javljaju kako je Udoka od strane čelnika svog kluba optužen da je imao „intiman odnos s članicom klupskog osoblja“ te da je unatoč tome što je odnos bio obostran takav slučaj neprikladan i time je izašao iz okvira klupskog kodeksa ponašanja.

Time Udoka nije doveo u pitanje poziciju prvog trenera kluba, ali mu sigurno slijedi suspenzija, pitanje samo u kakvom vremenskom roku. Poznati američki novinar specijaliziran za praćenje NBA lige Adrian Wojnarowski poručio je da bi odluka o načinu suspenzije trenera trebala doći do kraja današnjeg dana. 

Nakon prosječne igračke karijere Udoka je prvo kao pomoćni trener radio u San Antoniju, Philadelphiji i Brooklynu, dok mu je prošla sezona bila premijerna na poziciji prvog trenera Bostona. Sjajno je odradio tu prvu godinu te je doveo Boston sve do velikog finala u kojem su Celticsi vodili 2-1 protiv Golden Statea, ali su potom izgubili borbu za NBA prsten nakon što su tri utakmice u nizu dobili igrači Golden Statea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije