Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Trener Borussije (M) preuzeo istoimeni klub iz Dortmunda

Change to BVB? Marco Rose leaves Gladbach at the end of the season.
Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
15.02.2021.
u 17:16

Borussia Dortmund, klub iz Ruhra,  prolazi kroz vrlo loš period, pobijedio je samo u jednoj od posljednjih šest utakmica u Bundesligi i potpuno je zaustavljen u utrci za naslov

Trener Borussije Mönchengladbacha Marco Rose bit će sljedeće sezone Borussije Dortmund, koja je trenutno u problemima, navode njemački mediji.

- Marco Rose odlučio je iskoristiti klauzulu u svom ugovoru, koji traje do 2022., i pridružiti se Borussiji iz Dortmunda ovog ljeta - objavio je sportski direktor Mönchengladbacha Max Eberl, potvrđujući informacije koje su procurile u tisak.

Marco Rose (44) smatra se trenerom s velikom budućnošću u Njemačkoj, a njegovo ime se naveliko nekoliko tjedana spominjalo da bi u Dortmundu naslijedio Edina Terzića, bivšeg pomoćnika Luciena Favrea, koji je sadašnji glavni trener "Crno-žutih". 

Borussia Dortmund, klub iz Ruhra,  prolazi kroz vrlo loš period, pobijedio je samo u jednoj od posljednjih šest utakmica u Bundesligi i potpuno je zaustavljen u utrci za naslov, na šestoj poziciji s čak 15 bodova zaostatka iz Bayerna iz Münchena.

Marco Rose, koji je u Mönchengladbach stigao na početku prošle sezone, veći je dio trenerskog treninga odradio u Austriji, u Salzburgu, prvo s mladim selekcijama, a zatim s prvom momčadi. Sa Salzburgom ima dva naslova prvaka i jedan osvojeni kup, a u Mönchengladbachu je lani osvojio četvrto mjesto u Bundesligi i plasirao se u LIgu prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije