Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan, ali...

Trener Bjelica još jednom upozorio svoje igrače: Ne razmišljajte previše!

Karlovac - Dinamo
Foto: Josip Regović/Pixsell
1/7
24.09.2019.
u 19:09

Igrači pogrešno tumače svoje igranje. Bilo je i planirano da se danas ovako igra. Nekada je bolje da u nekim situacijama manje razmišljaju i da rade ono što trebaju na terenu. Ne trebaju razmišljati u kojoj postavi igraju - kaže Dinamov trener

Dinamo nije imao problema protiv Karlovca. Plavi su u šesnaestini finala hrvatskoga kupa nadjačali vodeću momčad četvrte lige sa 7:0.

Nakon prvenstvenog poraza od Varaždina (0:1), trener Nenada Bjelica bio je vrlo ljutit na svoje igrače, pa je protiv Karlovca izveo gotovo najjači sastav.

Karlovac - Dinamo
1/22

- Vrhunski i profesionalno odrađeno od početka, zabili smo dva brza gola i onda do kraja mirno odigrali utakmicu. Zadovoljan sam pobjedom od 7:0 - istaknuo je trener Bjelica i dodao:

- Igrači pogrešno tumače svoje igranje. Bilo je i planirano da se danas ovako igra. Nekada je bolje da u nekim situacijama manje razmišljaju i da rade ono što trebaju na terenu. Ne trebaju razmišljati u kojoj postavi igraju.

Protiv Karlovca je izveo gotovo najbolji sastav. Je li poraz od Varaždina bila opomena?

- Nema to veze. Ja bih svakako igrao s ovom momčadi - rekao je Bjelica i nastavio:

- Sjetimo li se lani kako smo protiv četvrtoligaša do pred kraj čekali na gol, onda se zna kako ove utakmice mogu biti nezgodne. Lani u Mravincima nije familijarna atmosfera jer smo pred kraj utakmice izborili prolazak dalje.
Sedam različitih strijelaca zabijali su Karlovcu, a jedan od njih bio je Bruno Petović.

- Maksimalno ozbiljno i koncentrirano ušli smo u utakmicu. Poraz od Varaždina nas je sigurno osvijestio. Tjedan prije smo u HNL-u protiv Istre igrali možda i lošije nego u Varaždinu, ali smo pobijedili, a sada smo izgubili - rekao je Bruno Petković. 
Za tjedan dana Dinamo u Ligi prvaka igra kod Manchester Cityja.

- Lijepo je uoči Cityja napuniti se samopouzdanjem, ali za takve utakmice zaista ne treba dodatni motiv - istaknuo je Bruno Petković.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije