Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAT USKORO

Trener Anthonyja Joshue otkrio šokantne detalje poraza: To je smrtonosno

Joshua - Ruiz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.09.2019.
u 09:57

Radim s njim devet godina i znam da nije reagirao kako bi trebao. Ispitivao me zašto se tako osjeća i slične stvari. To je situacija iz noćne more. Profesionalni boks je smrtonosan, a vi ste u kutu s teškašem s kojim radite dugo vremena, rekao je McCracken

Andy Ruiz velikom pobjedom nad favoriziranim Anthonyjem Joshuom uzeo je sve pojaseve prvaka engleskom borcu. Joshua je izgubio tehničkim nokautom u sedmoj rundi nakon što je prije toga nekoliko puta završio na podu, ali i nakon što je nekoliko puta rušio Ruiza.

Njegov trener Rob McCracken za BBC je otkrio kako je nakon treće runde njegov boksač borbu odradio s potresom mozga

- Kad je srušio Ruiza i kad ga je ovaj uhvatio, nije se oporavio. Znam ga bolje od svih tzv. stručnjaka koji ga ne poznaju ili su ga vidjeli jednom ili dvaput, tako da znam da je imao potres mozga - rekao je McCracken koji je dodao:

- Htio sam vidjeti može li izdržati još nekoliko rundi, jednu po jednu, da vidim kako se osjeća, može li se oporaviti i vratiti u meč. No oči su mu svjetlucale otkad je primio udarac u trećoj rundi do kraja meča.

- Radim s njim devet godina i znam da nije reagirao kako bi trebao. Ispitivao me zašto se tako osjeća i slične stvari. To je situacija iz noćne more. Profesionalni boks je smrtonosan, a vi ste u kutu s teškašem s kojim radite dugo vremena. Poznajete ga iznutra i izvana, ne reagira kako bi trebao i sad biste mu trebali reći da baci 50 kombinacija i pritisne ga - rekao je McCracken.

Hoće li Ruiz zadržati pojaseve ili će ih morati vratiti Joshui doznat ćemo 7. prosinca u Rijadu u Saudijskoj Arabiji kada je dogovoren uzvrat, a na istoj priredbi trebao bi nastupiti i naš Filip Hrgović.

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Filip Hrgović

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:40 13.09.2019.

Pa kaj taj trener nije onda bacio ručnik ???????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije